Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δημαιρεσίες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Καλύμνου Κύριο

Την Κυριακή το πρωί, 8/9/19, διεξήχθησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημ. συμβουλίου

οι εκλογές για την ανάδειξη Προεδρείου του σώματος και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής έχει ορισθεί ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Ηλίας Τσέρος, ενώ Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Εμπορίου κα Σεμ. Ψαρομπά.

Κατά πλειοψηφία εξελέγη το προεδρείο και απαρτίζεται από τους: Πρόεδρος (της πλειοψηφίας) ο κ. Νικ. Γαβαλάς, αντ/δρος (1ης αντ/τευσης) ο κ. Μιχ. Λελέκης και γραμματέας (2ης αντ/τευσης) Ιω. Διαμαντής.

Τη διαδικασία διηύθυνε ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος και νέος αντιδήμαρχος κ. Παντ. Ζωίδης και πριν την έναρξη  των αρχαιρεσιών ο δήμαρχος και οι αρχηγοί των παρατάξεων (συνολικά έξι) απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό. Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυνε και ο νέος έπαρχος Καλύμνου, κ. Μαν. Μουσελλής.

*

Να σημειώσουμε ότι προ ημερών ο κ. δήμαρχος ανακοίνωσε τους τρεις αντιδημάρχους που όρισε, τους κ.κ. Ηλ. Τσέρο, Σεμ. Ψαρομπά, Παντ. Ζωίδη. Επίσης, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Μ. Ρήγα (της 2ης αντ/τευση του τέως δημάρχου κ. Γ. Γαλουζή), ενώ έχει αποφασίσει και σχετικά με τη θέση του προέδρου στο Δημ. Λιμεν. Ταμείο, επιλέγοντας τον κ. Μιχ. Μπούκη (αρχηγό της 4ης αντ/τευσης). Μένει ακάλυπτη μία θέση αντιδημάρχου, για την πλήρωση της οποίας θα αποφασίσει εν καιρώ ο κ. Διακομιχάλης.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version