Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συναυλία Γ. Μπουφίδη στο θέατρο Αγ. Παντελεήμονα Κύριο

Ο καθηγητής μουσικής κ. Γιώργος Μπουφίδης πραγματοποίησε συναυλία

με τους μαθητές της σχολής του, το βράδυ της 31ης Ιουλίου, στο ανοικτό αμφιθέατρο της ι. μονής  του Αγ. Παντελεήμονα, στον Πάνορμο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ορχηστρικές μουσικές με πολύ ωραία κλασικά κομμάτια αλλά και τραγούδι από μικρά κορίτσια της σχολής του, τα οποία χειροκροτήθηκαν από το κοινό με θέρμη, όπως και η πολυμελής ορχήστρα.

Ήταν για όλα τα μέλη της ορχήστρας και για τις τραγουδίστριες η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε συναυλιακό χώρο και η απόδοσή τους ήταν εντυπωσιακή.

Ο κ. Μπουφίδης, από την αρχή της επαγγελματικής του παρουσίας και τη λειτουργία της σχολής του,  είναι προσανατολισμένος σταθερά στην ποιοτική μουσική και το ελαφρό τραγούδι, ελληνικό και ξένο. Και με τη συναυλία του αυτή απέδειξε ότι εργάζεται με ζήλο, υπευθυνότητα και παράγει σοβαρό έργο. (φωτο, Κουλιανού, Γραμματικάκη) 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version