Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πρώτο κουδούνι στο ΕΠΑΛ με αγιασμό και αισιοδοξία (2 VD)

Αλλά και «αισθητή» πολιτική παρουσία

 

Ο αγιασμός για την έναρξη το νέου σχολ. έτους, 2018-19 στο ΕΠΑΛ, έγινε το πρωί της 11ης/10 από το μητροπολίτη κ. Παΐσιο και το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο αιδ. Αμφιλόχιο Σακαλέρο, εφημέριο Παναγίας Χώρας. Οι μαθητές ήταν ευδιάθετοι, οι καθηγητές άπαντες παρόντες και το σχολείο έτοιμο για το μεγάλο ξεκίνημα από την επομένη.

Παρέστησαν από τη δημοτική Αρχή ο δήμαρχος κ. Γ. Γαλουζής, ο δ.σ. και πρόεδρος της ΑΝΕΚ κ. Γ. Διαμαντής, και ο δ.σ. κ. Ν. Φραζής, ενώ από την ελ. αντ/τευση το «παρών» έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Δ. Διακομιχάλης.

Μετά τον αγιασμό ο μητροπολίτης ευχήθηκε στους μαθητές και καθηγητές καλή σχολική χρονιά. Ακολούθησαν οι ευχές όλων των ως άνω πολιτικών και έκλεισε ο δ/ντής του σχολείου κ. Ιω. Ιακώβου, ο οποίος τόνισε ότι το σχολείο ξεκινάει τη το νέο σχολικό έτος χωρίς κανένα πρόβλημα σε βιβλία και καθηγητές.

Στην αναφορά του ο κ. Γαλουζή για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού και τις προσπάθειές του για την επίσπευση των διαδικασιών, απάντησε πλαγίως… ο κ. Διακομιχάλης ότι ο αγώνας για την ίδρυση της Σχολής ξεκίνησε από το 2006 (επί των ημερών του). Γενικά, η ατμόσφαιρα ήταν αισιόδοξη.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version