Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η γιορτή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού (φωτο-VD) Κύριο

Το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Ιουν. 2017, ο Δημ. Παιδ. Σταθμός

«Μάνα Ιωάννα Καρπάθιου», πραγματοποίησε τη γιορτή του, για την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής χρονιάς, στην αυλή και τον κήπο του κεντρικού κτηρίου – δωρεά της αείμνηστης ευεργέτιδας Μαρίας Χριστοδουλάκη.

Το πρόγραμμα της γιορτής ήταν χωρισμένο σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος ήταν ο Παιδ. Σταθμός Πόθιας (Αγίας Τριάδας) με τη βρεφονηπιοκόμο κα. Ευδοκία Λάππα, και στο δεύτερο μέρος ο Παιδ. Σταθμός Χώρας, με τη βρεφονηπιοκόμο κα. Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη. Και τα δύο τμήματα είχαν τραγούδια και χορούς των παιδιών με μουσικές παιδικών αλλά και ελαφρών τραγουδιών.

Παρέστησαν ο δήμαρχος και πρόεδρος του ΔΣ του σταθμού κ. Γ. Γαλουζής, ο δ.σ. και αντ/δρος κ. Ν. Φραζής, ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γ. Διαμαντής και μεγάλο πλήθος κόσμου.

Οι κάμερες και τα κινητά των γονιών απαθανάτισαν τις ωραίες σκηνές της γιορτής.

Στο τέλος της γιορτής η καφετέρια Ανάση προσέφερε παγωτάκι με μπίλια σε κύπελλο.

Σε γενικές γραμμές, δεν ήταν άσχημη η γιορτή, αλλά δεν μπορείς και να την πεις πολύ ωραία.

Οι σταθμοί θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους και όλο τον Ιούλιο, θα διακόψουν τον Αύγουστο για τις καλοκαιρινές διακοπές και θα ανοίξουν και πάλι το Σεπτέμβρη για το νέο σχολ. έτος.

*

Πρέπει να παρατηρήσουμε τα εξής, αν και «θεραπεία» δεν προβλέπεται…:

 1) Η μικροφωνική (του μάγειρα) του σταθμού ήταν άθλια. Δεν ακούγονταν ούτε οι δασκάλες ούτε τα παιδιά (ο Δήμος έχει πει εδώ και χρόνια ότι… κάτι θα κάνει, αλλά ακόμη δεν το αποφάσισε…).

2) Η στενή αυλίτσα του σταθμού και το χωράφι (παιδική χαρά, που λέει ο λόγος…) είναι χώρος ασφυκτικός και μίζερος.

3) Το τμήμα της Πόθιας είχε 45΄λεπτά της ώρας (!!!), ενώ το τμήμα της Χώρας 14΄ λεπτά (!!!). Αποτέλεσμα, με το τέλος του πρώτου προγράμματος ο κόσμος άρχισε να φεύγει και στη συνέχεια επικρατούσε οχλαγωγία, ακαταστασία και συνεχής θόρυβος.     

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version