Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κλάδεμα δένδρων δημοτικής δενδροστοιχίας Κύριο

Με τη συνδρομή αξιοθαύμαστης εθελοντικής προσφοράς

Μεγάλης έκτασης επιχείρησης κλαδέματος των δένδρων της δημοτικής δενδροστοιχίας επί της κεντρικής οδικής αρτηρίας Μασουριού-Πανόρμου ολοκληρώνει αυτές τις ημέρες ο αντιδήμαρχος επί της καθημερινότητας και του πρασίνου κ. Μικές Ρήγας.

Το υλοτομικό συνεργείο που οργάνωσε, ξεκίνησε πριν περίπου από ένα μήνα και στις 3/3/15 έφτασε μέχρι τις Ελιές. Σ’ αυτό συμμετέχουν δημοτικοί υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πρασίνου και ο εθελοντής κ. Θεόδωρος Λεντής, ελεύθερος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι και η ψυχή της επιχείρησης αυτής, καθότι διαθέτει και χειρίζεται ο ίδιος το φορτηγό του με το ανυψωτικό μηχάνημα και το καλάθι στην κορυφή, μέσα από το οποίο ο υλοτόμος μπορεί και εργάζεται. Ο κ. Λεντής προσφέρει με θαυμαστή προθυμία την υπηρεσία του καθημερινά υπέρ του Δήμου, δηλαδή υπέρ της Καλύμνου, και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Ο Δήμος έχει στο σχεδιασμό του ακόμη μεγαλύτερη έκταση κλαδεμάτων στους δημόσιους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία των φορτηγών και των λεωφορείων.  Αλλά η συνέχιση του προγράμματος θα εξαρτηθεί από τη δυνατότητα που θα έχει ο κ. Λεντής για καθημερινή προσφορά εργασίας, γιατί ο άνθρωπος είναι, πρώτα και κύρια,   επαγγελματίας. Ωστόσο, αφού μέχρι στιγμής επιδεικνύει χωρίς λόγια και με πολλή δουλειά τόση προθυμία και τέτοιο πατριωτισμό, είναι βέβαιο ότι θα συμπαρασταθεί σ’ αυτή την εποχική προσπάθεια του Δήμου μέχρι την ολοκλήρωσή της. Είναι χωρίς αμφιβολία το τέλειο παράδειγμα προς μίμηση ενός  ενεργού πολίτη στην πράξη και επί της ουσίας.

Για κατακλείδα πρέπει να τονίσουμε το αεικίνητο και την εμφανέστατα  συνεχή προσπάθεια του αντιδ/ρχου κ. Μικέ Ρήγα.  Ελπίζουμε σύντομα να δούμε από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου εξίσου εμφανή παραγωγή έργου.   

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version