Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΑΡΓΩ στην κατάταξη του περιφερειακού τύπου σε όλη την επικράτεια Κύριο

Προσφέρουμε σε φωτο όλο τον πίνακα κατάταξης των ηλεκτρονικών εφημερίδων όλης της ελληνικής επικράτειας, με την παρατήρηση ότι σήμερα όλες οι έντυπες εφημερίδες έχουν και την ηλεκτρονική τους έκδοση.

 

Στην κατάταξη περιέχονται οι πρώτες σε αναγνωσιμότητα 100 εφημερίδες. Από τη Δωδεκάνησο περιέχονται  4 εφημερίδες, Η ΡΟΔΙΑΚΗ (θέση 1η), Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (θέση 8η), ΠΡΟΟΔΟΣ (θέση 37η), Η ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (θέση 58η) και Η ΔΡΑΣΗ (θέση 97η). Οι αναγνώστες παρακαλούνται να διαβάσουν όλο τον πίνακα, έχει ενδιαφέρον.

Η παρουσίαση αυτή είναι προσφορά, αφενός μεν προς τους  αναγνώστες της εφημερίδας μας για να ξέρουν ποια εφημερίδα ανοίγουν, και, αφετέρου «προσφορά» προς τα αρχηγεία παντός παρακρατικού και νεοφασιστικού τύπου–ρύπου, τα οποία βγήκαν παγανιά, λόγω προεκλογικής σχιζοφρένειας που περνάνε, για να τρομοκρατήσουν την ΑΡΓΩ αλλά και το λαό της Καλύμνου. Έχουν γενικότερο πρόγραμμα τραμπουκισμού και εκφασισμού της κοινωνίας μας. Κάνουν  επίδειξη της νεοφασιστικής τους ισχύος, επίδειξη  μίσους,  μισαλλοδοξίας εμπάθειας, αλλά και ακαταγώνιστης ηλιθιότητας.  Τόσους βλάκες στο πολιτικό προσκήνιο ποτέ της η Κάλυμνος δεν είχε.

Για τα μαύρα και ρυπαρά δημοσιογραφικά-πολιτικά της Καλύμνου, οι τοπικοί πολιτικοί πασάδες, αγάδες και τα  γιουσουφάκια της αγοραίας δημοσιογραφίας, έχουμε να πούμε ότι είναι καιρός να χωνέψουν κάτι απλό: άλλο η δημοσιογραφία κι άλλο η παραπλανητική και νεοφασιστική λασπολογία. Αλλά, θα μου πείτε, «ο καθείς με τα όπλα του»…

Και κάτι άλλο ακόμη: Αυτοί που βρήκαν τις ευκαιρίες μέσα στη σαπίλα που έπιασε το ΠΑΣΟΚ της λαμογιάς με το νεοφασιστικό του κομμάτι που εξέθρεψε και αυτοί οι μάγκες νεοφασίστες την έβγαζαν πάντα καθαρή με όλα τα κόμματα και όλα τα αποκόμματα ως πρασινο-γαλαζό-μαυροι , ας μη νομίζουν  ότι η εξουσία τους είναι παντοτινή.  Το ελάχιστο που έχουν να κάνουν είναι να μην προκαλούν.

Τελευταία τροποποίηση στις

Έκθεση εικόνων

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΙΚΕΣ Β. ΡΗΓΑΣ δημοσιεύθηκε από ΜΙΚΕΣ Β. ΡΗΓΑΣ

    Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία της Αργώ.
    Απλά θα ήθελα να σχολιάσω ότι οι εκφράσεις
    "γιουσουφάκια της αγοραίας δημοσιογραφίας" δεν θεωρώ ότι αρμόζουν, ακόμα και εάν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, στην δημοσιογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version