Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΤ. ΒΟΥΡΟ

ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ»

 

Την Κυριακή (15/12) πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία μια πρωτότυπη ιδέα της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, δηλαδή ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΕ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ! Πλήθος κόσμου με ενδιαφέρουσες συμμετοχές γέμισε την αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου. Κριτής του διαγωνισμού, ο δημοφιλής Παντελής Βούρος από την εκπομπή Master Chef. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Καλυμνίων, ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Καλύμνου, Λέρου και Αστυπαλαίας και ιερείς του νησιού. Η χορωδία της Ιωάννας Μελά τραγούδησε τα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια δίνοντας ρυθμό στην όλη εορταστική ατμόσφαιρα και ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα. Τα εδέσματα του διαγωνισμού προσφέρθηκαν προς τέρψη όλων των παρευρισκομένων.

Η επιστροφή στις Ελληνορθόδοξες Αξίες μας είναι το σήμα κατατεθέν του σωματείου Ενωμένη Ρωμηοσύνη, που μας καλεί σε Ενότητα, για να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις προκλήσεις των καιρών.

Νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι:

ΑΛΜΥΡΟ

1ο : Κυπραίου Μαρία (Πίτα Πρασόπιτα)

2ο : Σακαλλέρου Ειρήνη (Σούπα με Σουπιές)

3ο : Μπουλαφέντη Μαρία (Κανελόνια με γέμιση με ψάρια)

ΓΛΥΚΟ

1ο : Ξυπολιτά Αντωνία (Μελομακάρονα)

2ο : Μονοκανδήλου Μαρία (Νυφάδες)

3ο : Διονυσίου Καλλιόπη (Χαλβάς)

Τελευταία τροποποίηση στις
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ευχές από την "Αργώ της Καλύμνου". »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version