Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ήλιο τα Φώτα και ο καθαγιασμός των υδάτων Κύριο

Μετά την ακολουθία των Φώτων στον ι. μητροπολιτικό ναό του Σωτήρος Χριστού,

διάλειμμα καλοκαιρίας  με λαμπρό ήλιο υποδέχτηκε τον καθαγιασμό των υδάτων από τον μητροπολίτη κ. Παΐσιο και τρεις ιερείς (άλλες εποχές η ιερατική ακολουθία ήταν πολύ μεγάλη), στον κεντρικό λιμενοβραχίονα της Πόθιας.

Το δριμύ ψύχος των ημερών υποχώρησε για λίγες ώρες, με αποτέλεσμα να δώσει  έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο, από όλες τις ενορίες, να κατέβει στο λιμάνι και στους νεαρούς κολυμβητές να πέσουν στη θάλασσα ανταγωνιζόμενοι ποιος θα πιάσει το σταυρό.

Στο φετινό εορτασμό των Θεοφανίων, στο Χριστό και στον καθαγιασμό των υδάτων, παρέστησαν ο δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γ. Γαλουζής επικεφαλής μελών του δημ. συμβουλίου, ο ανεξ. ευρωβουλευτής κ. Μαριάς, ο πρ. υπουργός (ΝΔ) κ. Παυλίδης, ο πρ. βουλευτής κ. Κασσάρας, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Υψηλάντης, οι επαρχ. σύμβ. κ. Σταυλάς και Μπούκης, και μέγα πλήθος κόσμου.

Το παρόν επίσης έδωσαν οι τοπικές στρατιωτικές,  λιμενικές και αστυνομικές αρχές  καθώς και οι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου με επικεφαλής το διευθυντή της Ακαδημίας κ. Θ. Τσαγκάρη, πλωτάρχη Λιμ. Σώματος.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version