Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δημ. Κρεμαστινός παρουσίασε το νέο του βιβλίο Κύριο

«Τώρα νικάμε τις καρδιοπάθειες» (f-vd)

 

Στην ισόγεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, την Κυριακή 14/10/18, στις 11π.μ., ο καθηγητής Καρδιολογίας και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημ. Κρεμαστινός παρουσίασε τον νέο του βιβλίου «Τώρα Νικάμε τις καρδιοπάθειες», από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

Την παρουσία του κ. Κρεμαστινού στην Κάλυμνο και την έκδοση του νέου του βιβλίου χαιρέτισαν ο δήμαρχος κ. Γ. Γαλουζής, ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Παν. Γιαμαίος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Επ. Καλύμνου κ. Γερ. Αποστολάτος και ο Δ/ντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γεν. Νοσοκομείου Καλύμνου κ. Ιω. Τσικούρης, ο οποίος με εξαίρετο τρόπο «ξενάγησε» το πυκνό ακροατήριο στο περιεχόμενο του βιβλίου.  

Ο κ. Κρεμαστινός στην παρουσίαση του βιβλίου του στάθηκε στις νέες προόδους της σύγχρονης Καρδιολογίας και με εκλαϊκευμένη επιστημονική γλώσσα, κατανοητή από τον κάθε ενδιαφερόμενο για τα προβλήματα της καρδιάς, έδωσε πολύ χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες.

Το συντονισμό της εκδήλωσης (χαιρετισμοί, ομιλία του κ. καθηγητή και ερωτήσεις) είχε η δημοσιογράφος κ. Μπ. Μαΐλλη, ενώ το τιμητικό «παρών» έδωσαν ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος, πολιτικά πρόσωπα του νησιού και πλήθος φίλων του κ. Κρεμαστινού.

Μετά την ομιλία  ακολούθησαν ερωτήσεις πάνω στο θέμα κατά πόσον επιβάλλεται ή όχι το εμβόλιο κατά της γρίπης. Και στο πρόβλημα αυτό ο κ. Κρεμαστινός έδωσε σαφέστατες διευκρινίσεις όπως και στα θέματα της ομιλίας του.

ΥΓ   Την αποκλειστικότητα των εσόδων από την πώληση του βιβλίου δώρισε ο κ. Κρεμαστινός στη Βουλή.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version