Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χαρήκαμε για τον Αντώνη και νιώσαμε υπερήφανοι Κύριο

Χθες βράδυ, 5/9/2018, στη συναυλία της ΕΡΤ, μπροστά από το ραδιομέγαρο

της Αγ. Παρασκευής, είδαμε το συμπατριώτη μας κιθαρίστα Αντώνη Παπαγγελή (φωτο από TV) με την κλασική του κιθάρα να είναι μέλος μιας θαυμάσιας ορχήστρας που συνόδευε εκλεκτούς τραγουδιστές (μεταξύ αυτών και η γνωστή στην Κάλυμνο Νατάσα Μωυσόγλου, 1η φωτο) σε μεγάλες επιτυχίες των Μ. Θεοδωράκη, Χρ. Λεοντή, Μ. Λοΐζου κ.α.
Χαρήκαμε που ένας Καλύμνιος μουσικός συμμετείχε σε μια τόσο σπουδαία συναυλία με τόσο καλή ορχήστρα και, μαζί, νιώσαμε υπερήφανοι ως συμπατριώτες του.
Η Κάλυμνος, τα τελευταία χρόνια, βγάζει συνεχώς νέα ταλέντα στη μουσική (μπουζούκι, κιθάρα κ.α.) και προπάντων στο τραγούδι, γιατί η Κάλυμνος διαθέτει εκλεκτές φωνές, όμως είναι δύσκολο τα νέα παιδιά να βρουν τα μονοπάτια αλλά και τους διαδρόμους της ανάδειξης και ανέλιξης.
Ο Αντώνης Παπαγγελής, ως συνεργάτης και φίλος του μεγάλου έλληνα μουσικού Χρήστου Λεοντή (ο οποίος από φοιτητής του Ωδείου Αθηνών (1961) έγραφε τη μουσική σε θέατρα κ.λπ.) έχει μπει σε δρόμους δημιουργίας ποιοτικής μουσικής και συνεχούς ανόδου στον πολύ απαιτητικό χώρο της μουσικής.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Έκθεση εικόνων

Argo Kalymnos