Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εντυπωσιακή η εκδήλωση του γυμν/ρίου Ν. ΓΙΑΜΑΙΟΥ Κύριο

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΚΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑ Π. ΓΙΑΜΑΙΟΥ

Το γυμναστήριο που είχε ιδρύσει ο κ. Γιώργος Μαύρος πλέον σήμερα στο νέο γυμναστή κ. ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΝ. ΓΙΑΜΑΙΟ και φέτος έκλεισε 9 χρόνια λειτουργίας.  Για τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς πραγματοποίησε εντυπωσιακή εκδήλωση, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Πανόρμου, το βράδυ της 12ης/7/17.  

Η αυλή του σχολείου είχε κατακλυσθεί από εκατοντάδες θεατών, ενώ ο μεγάλος αριθμός των εκπαιδευόμενων, κοριτσιών μικρών και μεγάλων, που πήραν μέρος σε διάφορες παραστάσεις ρυθμικής γυμναστικής αλλά και στην πάλη, είχε θαυμάσια απόδοση.

Οι εκπαιδευτές του γυμναστηρίου, με τις εμφανίσεις των μαθητών τους, απέδειξαν ότι επιτελούν σοβαρό έργο, θετικότατο για τη νεολαία του νησιού μας. Από αυτούς στην πρώτη γραμμή μπορούμε να διακρίνουμε τους κ.κ. Νικόλα Γιαμαίο, Αγγελική Κουκουβά και, στην πάλη, το Γιάννη Μαγκάκη - βραβευμένο κιθαρίστα και παλαιστή με πολλά χρυσά μετάλλια.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Ο πολύ μεγάλος αριθμός των εκπαιδευόμενων στο γυμναστήριο του ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΜΑΙΟΥ (κατ’ αποκλειστικότητα γυναικών…) βεβαιώνει, εξ αντικειμένου, ότι αυτός ο χώρος άθλησης σώματος και, κατά συνέπεια, πνεύματος, αποτελεί μια όαση πολιτισμού στην Κάλυμνο της πολιτισμικής κρίσης και της αλλοτριωμένης νεολαίας – και αν συνυπολογίσει κανείς τα άλλα γυμναστήρια του νησιού, αλλά και τις μουσικές σχολές, φτάνει σε πολύ αισιόδοξες διαπιστώσεις για το παρόν της Καλύμνου. 
(Για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος μας πήρε τηλέφωνο ο νέος ιδιοκτήτης-διευθυντής του γυμναστηρίου κ. ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΓΙΑΜΑΙΟΣ - σήμερα13/7/17, ώρα 7:50΄- και μας ενημέρωσε για τη σοβαρή αυτή μεταβολή, οπότε διορθώσαμε το ρεπορτάζ)

  

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Συμπλήρωση στη ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Μετά από άλλο τηλεφώνημα που είχαμε, προβαίνουμε σε συμπλήρωση της διόρθωσης:
    Το γυμναστήριο του Γιώργου Μαύρου, όπως γράψαμε, ανήκει στο νέο επιχειρηματία κ. ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΜΑΙΟ, αλλά με ειδικό καθεστώς για το οποίο συμφώνησαν ΜΑΥΡΟΣ-ΓΙΑΜΑΙΟΣ. Ο κ. Γιαμαίος, με συμβολαιογραφική πράξη, έχει αναλάβει τη διεύθυνση και διαχείριση του γυμναστηρίου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτή τη στιγμή για ό,τι έχει σχέση με το γυμναστήριο υπεύθυνος είναι ο κ. Γιαμαίος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version