Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δήμαρχος-Αντιδ/ρχος σε τέσσερις πρωτ/κες πίτες Κύριο

Φιλάθλων ΠΑΟ, Γηροκομείου, Πολυτέκνων, Προσκόπων

                                                                                                                                  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος 6/2/ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια σειρά εκδηλώσεων κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων και Σωματείων του νησιού μας, παραβρέθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κο Μ. Ρήγα και δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης.

Την Κυριακή 5/2/2017 στις 11.00 π.μ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Κάλυμνο.

Στις 12.00μ.μ. πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας από το Δ.Σ. του Γηροκομείου Καλύμνου, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύθηκε η κα Καλλιόπη Τρικοίλη Μηχανολόγος, για την προσφορά της στο ίδρυμα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 5.30μμ έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Πολυτέκνων της Καλύμνου και ο κος δήμαρχος παίρνοντας τον λόγο με την ευκαιρία αυτή,  εξήρε το σημαντικό έργο και την πολύχρονη προσφορά της Προέδρου του Συλλόγου κας Σεμ. Ψαρομπά.

Τέλος στις 6.30μμ. στο νέο Χώρο Έκφρασης του νησιού μας, πρώην By night, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Προσκόπων Καλύμνου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


(σ.σ. οι φωτο είναι του δ.τ.-e-mail)  

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version