Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Επίσκεψη της δημάρχου Ντάργουιν στο δήμαρχο Κύριο

Η δήμαρχος του Ντάργουιν κ. Κατρίν Φονγκ Λιμ πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη

στο δήμαρχο Καλυμνίων κ. Γιάννη Γαλουζή, την Πέμπτη το μεσημέρι, 1/9/2016.


Τη συνόδευε η αδελφή της και ο Καλύμνιος του Ντάργουιν κ. Μιαούδης.

Το κλίμα της συνάντησης στο δημοτικό μέγαρο ήταν εγκάρδιο και θερμοί οι εκατέρωθεν χαιρετισμοί, με διερμηνέα τη γραμματέα του δημάρχου κ. Αγγελική Σ. Τρικοίλη, φιλόλογο.

Η συνάντηση, αν και άτυπη, επισφραγίστηκε με αναμνηστικά δώρα του δημάρχου κ. Γαλουζή (σφουγγάρι, μέλι, χάλκινο ειδώλιο δύτη) και του αντιδ/ρχου κ. Ζαΐρη (άλμπουμ φωτογραφιών από το αρχείο του πατέρα του κ. Μιχ. Ζαΐρη-δημάρχου κατά  την επίσκεψη του στις 3 Μαρτίου 1987, στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο δήμων). Η συνάντηση έκλεισε με παράθεση μικρής δεξίωσης στην αίθουσα τελετών του Δήμου.

Μετά τα εθιμοτυπικά των χαιρετισμών και των δώρων, κατέφθασαν στο δημ. μέγαρο ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος και ο έπαρχος κ. Γ. Θεμέλαρος, οι οποίοι καθυστέρησαν για λίγα λεπτά λόγω θεσμικών τους  υποχρεώσεων.

Επόμενη επίσκεψη της αυστραλής δημάρχου ήταν στο κέντρο ΑΜΕΑ στο Άργος, την οποία είχε  προγραμματίσει από την Αυστραλία, στα πλαίσια διακοπών της στα νησιά μας.
*

Από το γραφείο Δημάρχου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  2/9/ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Επισκέφθηκε χθες 1/9/2016 το Δήμαρχο Καλυμνίων κο Ιωάννη Γαλουζή,  στο δημοτικό κατάστημα, η Δήμαρχος του Ντάργουιν της Αυστραλίας κα Katrina Fong Lim, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της επίσκεψης στη χώρα μας .

Μετά το θερμό καλωσόρισμα και την εκατέρωθεν επαναβεβαίωση των ισχυρών αδελφικών δεσμών, οι οποίοι  ενώνουν τις δύο πόλεις Κάλυμνο και Ντάργουιν τις τελευταίες δεκαετίες, ο Δήμαρχος Καλυμνίων επέδωσε στην κα Fong Lim αναμνηστικά δώρα, όπως τοπικό μέλι, σφουγγάρι και αντίγραφο σκαφάνδρου.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης -εκτός από τον κο Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Καλυμνίων- ο Μητροπολίτης κ.κ. Παίσιος και ο Έπαρχος της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου κος Ιωάννης Θεμέλαρος, οι οποίοι καλωσόρισαν με τη σειρά τους την κα Δήμαρχο.

Η κα Fong Lim κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής της στην Κάλυμνο, θα παρευρεθεί σε μια σειρά προγραμματισμένων δραστηριοτήτων και επισκέψεων σε Μουσεία και εκθεσιακούς χώρους του νησιού μας, ενώ θα τιμηθεί επίσημα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου, σε ειδική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί απόψε Παρασκευή 2/9/2016 και ώρα 7.30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version