Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα για νέους (φωτο,vd) Κύριο

Ενημέρωση για το πρόγραμμα «Επινήσια Ηώς»

 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο νησί μας τον Απρίλιο και είμαι εγώ υπεύθυνη.
Το πρόγραμμα «Επινήσια Ηώς» της αέλια, προσφέρει συμβουλευτική και εκπαιδευτική υποστήριξη σε νέους από είκοσι τέσσερα (24) νησιά ώστε να μείνουν ή να επιστρέψουν στο νησί τους και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο νησί. Μέγας δωρητής του προγράμματος είναι το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ενώ το πρόγραμμα υποστηρίζεται ενεργά από το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς. Μέγας χορηγός για τη Κάλυμνο είναι ο κ. Γιάννης Χαλίκος ενώ η συμμετοχή και η υποστήριξη του προγράμματος εκ μέρους και άλλων Καλυμνίων θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα και θα έδινε μια νέα πνοή στο νησί και τους νέους ανθρώπους που θέλουν να επι-μείνουν και να δημιουργήσουν στη Κάλυμνο. Οι δράσεις του προγράμματος στη Κάλυμνο θα πραγματοποιηθούν 14-16 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις κάτωθι ιστοσελίδες.
www.epinisia.gr
www.facebook.com/epinisia
Στοιχεία επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 6977234592

Κάτια Σκ. Πετράκη
Κοινωνιολόγος

 

(σ.σ.  ερμηνευτικά λέξεων:  

1)  αέλια σημαίνει ήλιος, ενέργεια που έρχεται από τον ήλιο (λέξη ομηρικής προέλευσης, κατασκευασμένη από το αρσενικό αέλιος (Δωρ.) = ήλιος

 2)  επινήσια ηώς = νησιωτική αυγή (=γλωσσικό κατασκεύασμα  κατά μίμηση του ομηρικού λεκτικού). Σε ελεύθερη ερμηνεία: νησιωτική ενέργεια που προέρχεται από την καινούργια αυγή, που φέρνει η νέα ημέρα. Στο ως άνω πρόγραμμα (υποθέτουμε… ) δηλώνει το νέο ξεκίνημα των νησιωτών νέων,  ηλικίας 18 – 32 ετών, που μένουν στο νησί τους.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version