Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Εκδήλωση χαράς και ζωντάνιας στην πλατεία Χριστού Κύριο

Η εορταστική εβδομάδα του Δήμου για τα Χριστούγεννα και το νέος έτος 2016,

άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου, 19 Δεκ, στην πλατεία Χριστού, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το δέντρο (…)  άναψε συμβολικά ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος, ο οποίος απηύθυνε και τις εορταστικές τους ευχές. Ο δήμαρχος κ. Γ. Γαλουζής μαζί με τις ευχές του ευχαρίστησε τους χορηγούς - ονομαστικά τους ανέφερε ο  υπεύθυνος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Χαρ. Πλάτσης δημ. σ/λος -  που συνέβαλαν στο στήσιμο του σκηνικού σε όλη την πλατεία Χριστού και στη (συνεχόμενη χωροταξικά) πλατεία Δημαρχείου, με κιόσκια, παγοδρόμιο, φωτισμούς και όσα συνθέτουν μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη εικόνα και ατμόσφαιρα. Ο κ. δήμαρχος, ευχαρίστησε επίσης τους συλλόγους και τους παραγωγούς ( βλέπε άλμπουμ φωτο), οι οποίοι γίνανε πρωταγωνιστές της γιορτής με τους πάγκους εμπορίου που έστησαν και έδωσαν πανηγυριώτικη ατμόσφαιρα στη βραδιά.

Τέλος ο κ. δήμαρχος ευχαρίστησε τη δημ. Φιλαρμονική και το μαέστρο της κ. Ν. Μαμάκα, που με τα μουσικά κάλαντα έδωσαν ζωντάνια στη βραδιά, καθώς και την κα. Τρουμουλιάρη η οποία πλαισίωσε με τη σχολή χορού της τη γιορτή, και ο κόσμος χειροκρότησε θερμά νέους μικρούς χορευταράδες  σε παραδοσιακούς χορούς.

Το παρών έδωσαν δημ. σ/λοι και πλήθος κόσμου.

Την επομένη, Κυριακή, από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι, γονείς με παιδιά γέμισαν την εορταστική πλατεία. Και θα μπορούν να την επισκέπτονται μικροί και μεγάλοι μέχρι το επόμενο Σάββατο, 26 Δεκ., την επομένη των Χριστουγέννων.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version