Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δοξολογίες Ενόπλων Δυνάμεων & Εθνικής Αντίστασης Κύριο

Το Σαββατοκύριακο 21 & 22/11/15 τελέστηκαν δύο επίσημες επετειακές Δοξολογίες,

στον Ι.Μ. Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, χοροστατούντος του σεβ/του μητροπολίτη Καλύμνου Λ. & Α. κ. Παϊσίου.

Το Σάββατο 21/11, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, εορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, με σημαιοστολισμούς, φωταγωγήσεις δημόσιων χώρων και με Δοξολογία, κατά την οποία παρέστησαν ο διοικητής του συντάγματος και αξιωματικοί, καθώς και αξιωματικοί της Αστυνομίας και του Λιμενικού. Τίμησαν την ημέρα  αυτή με την παρουσία τους στη Δοξολογία ο δήμαρχος κ. Γ. Γαλουζής,  δημ. &  επαρχ. σ/λοι (φωτο άλμπουμ).  Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο υπολοχαγός Πεζικού κ. Αναστάσιος Κορφιάς. Στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο.

*

Την επομένη, Κυριακή 22/11, τιμήθηκε η Εθνική Αντίσταση των αντάρτικων οργανώσεων αλλά και του λαού των χωριών και των πόλεων κατά τη Γερμανική Κατοχή 1941-1944. Στη Δοξολογία παρέστησαν ο δήμαρχος κ. Γ. Γαλουζής, δημ. και επαρχ. σ/λοι , και εκπρόσωποι τοπικών στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δάσκαλος του 1ου Δ.Σ. Πόθιας κ. Λάμπρος Κωστούλης.

Και στις δύο Δοξολογίες η σχεδόν παντελής απουσία κόσμου ήταν απογοητευτική.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version