Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Εικονική επιχείρηση» 1ου ΓΕΛ Καλύμνου Κύριο

Για την αναρρίχηση – Έκθεση στην Αθήνα

(Αθήνα – Ν. Παπαδόπουλος)

Οι μαθητές της Α' Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου, στα πλαίσια του προγράμματος “Εικονική Επιχείρηση” του ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) σε συνεργασία με το JAE (Junior Achievement Europe), δημιούργησαν μία εικονική μαθητική επιχείρηση, το “Kalymnos Climbing Escape” .

Με την καθοδήγηση και συνδρομή της καθηγήτριάς τους Κας Παναγιώτας Φράγκου, “έστησαν” την επιχείρησή τους, δημιουργώντας κατ' αρχήν μία ιστοσελίδα ( KalymnosClimbing-esc.gr) μέσα από την οποία στοχεύουν να προσφέρουν υπηρεσίες ενημέρωσης στον επισκέπτη του νησιού που θέλει να γνωρίσει την Κάλυμνο σαν προορισμό, στον έμπειρο αλλά και τον αρχάριο αναρριχητή, και να αναδείξει τα ήθη και έθιμα, τα αναρριχητικά της πεδία και τις περιπατητικές διαδρομές του νησιού.

Το πρόγραμμα όμως είχε και μία πρόκληση: Η (εικονική) επιχείρηση θα έπρεπε να παρουσιασθεί και να δοκιμαστεί σε “πραγματικές” συνθήκες ! Έτσι κι έγινε !

Σήμερα, Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, η ομάδα των ... μικρών επιχειρηματιών έστησε το περίπτερό της στο Εμπορικό κέντρο “The Mall” , στο Μαρούσι και άρχισε να προσκαλεί τον κόσμο για να τον “ξεναγήσει” ψηφιακά στις ιδιαίτερες ομορφιές που κρύβουν οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού στην Κάλυμνο !

Η προσπάθειά τους στέφθηκε από επιτυχία, αν κρίνουμε από τον κόσμο που επισκέφθηκε το περίπτερο και τα καλά λόγια της κριτικής επιτροπής.

 

Τα ονόματα των παιδιών που συμμετέχουν είναι :

•Νικήτας Μαρίνος (Διευθυντής Marketing)

•Μαρία Παπαμιχαήλ (Διευθύνων Σύμβουλος)

•Μαρία Σαρούκου (Διευθύντρια Οικονομικών)

•Άννα Μαμουζέλλου (Διευθύντρια Παραγωγής)

•Κατερίνα Κουτρούλη (Διευθύντρια Πωλήσεων)

•Αγγελίνα Χατζησμάλη (Διευθύντρια Διοίκησης)

•Λουκία Μαλλιά (Διευθύντρια Πληροφοριακών Συστημάτων)

•Ελένη Μάγκου (Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού)

Η Πολιτιστική Ομάδα "Αρχιπέλαγος" εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα κι ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή πρόοδο !

Ν.Π.

--

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version