Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αγιασμός στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό (φ. 45)

Το πρωί της 16ης Σεπτεμβρίου τελέστηκε

ο αγιασμός στο Δημοτικό Παιδικό

Σταθμό «ΜΑΝΑ Ιωάννα Καρπάθιου», για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας Ισίδωρος Γλυνάτσης και  εκ μέρους του Δήμου παρέστη ο αντιδήμαρχος κ. Παντ. Ζωίδης.  Πολύς κόσμος κάθε ηλικίας: νεαροί πατεράδες και μανάδες,  παππούδες και γιαγιάδες συνόδεψαν τα μικρά τους  στη δύσκολη…  πρώτη τους ημέρα , για τη γνωριμία τους με τα θρανία και τις εξαιρετικά διακοσμημένες αίθουσες.

Ο Σταθμός θα φιλοξενεί φέτος 55 παιδιά, χωρισμένα σε δύο τμήματα, όσες και οι βρεφονηπιοκόμοι. Διευθύντρια του Σταθμού είναι η κ.  Φλώρου Μαρια και βρεφονηπιοκόμοι οι κ. Λάππα Ευδοκία και Καλλιόπη Τρικοίλη.

Ο Δήμος φρόντισε έγκαιρα για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό του χώρου.

Το διώροφο αρχοντικό,  στο οποίο στεγάζεται ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός,  είναι δωρεά της αείμνηστης ευεργέτιδας  Χριστοδουλάκη, η οποία το δώρισε στο Δήμο Καλυμνίων με τον όρο να στεγάζει παιδικό σταθμό. Η παρούσα δημ. Αρχή, μετά την ενοποίηση των τριών παιδικών σταθμών του Δήμου σε έναν, ονόμασε τον ενοποιημένο σταθμό «ΜΑΝΑ Ιωάννα Καρπάθιου».

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version