Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ασυνειδησία πολιτών και «επαγγελματιών», ανήμπορη η δημοτική Αρχή…

Κύριε Τρικοίλη,

σας επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες με την εικόνα που εμφανίζει ο κάδος - πηγάδι στην περιοχή Μυρτιές (παιδική χαρά) σήμερα το πρωί, 22-8-2013 και ώρα 10:00.

 

Ενδεχομένως να το προσέξετε κι εσείς σήμερα κάποια στιγμή. Γνωστός συμπατριώτης - σωτήρας μας, αφού μετέφερε από το εξωτερικό το νοικοκυριό του στην προσφάτως ανακαινισθείσα οικία του στην περιοχή των Μυρτιών, δε θεώρησε σκόπιμο να καλέσει ένα μεταφορέα για τα σκουπίδια που έπρεπε να απομακρυνθούν, αλλά προτίμησε να αποθέσει έξω από τον κάδο ένα μικρό βουνό με χάρτινες και πλαστικές συσκευασίες. Το θέαμα είναι απόλυτα δυσφημιστικό για την τουριστική εικόνα του νησιού μας.

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες με τα δικά σας σχόλια.

Υ.Γ.

Επίσης, επειδή γνωρίζω την εκδικητικότητα που χαρακτηρίζει τους περισσότερους συμπατριώτες μας, όταν θεωρήσουν ότι θίγονται, παρακαλώ να διατηρήσετε την ανωνυμία μου, σε ενδεχόμενη δημοσίευση του θέματος.

Ευχαριστώ

………

(ονοματεπώνυμο)

*

Σχόλια: Τα δικά μου σχόλια είναι απλά και ίσως να είναι απόψεις της πλειοψηφίας των Καλυμνίων, ακόμη και αυτών που ρυπαίνουν ασύστολα και με θράσος:

1.  Η δημ. Αρχή δεν έχει τα κότσια να επιβάλει πρόστιμα ρύπανσης. Ψηφοθηρεί και μάλιστα με άγχος.

2.  Οι συμπατριώτες μας (ακόμη και οι Καλυμνιο – αυστραλο - αμερικάνο – γαλλο - καναδοι κλπ.) λένε πολλά και θαυμαστά για την καθαριότητα και την τάξη που επικρατεί στις χώρες όπου μετανάστευσαν, αλλά στην Κάλυμνο μόλις αριβάρουν, ξαναβρίσκουν τον παλιό τους εαυτό: ό,τι περιττό κρατάμε, το πετάμε στην άκρη… του δρόμου και καλούμε το Δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του.

3.  Ο Δήμος μας οργανωτικά είναι ανάπηρος με ανήκεστη βλάβη.  Απαιτεί επιδόματα. Πού μυαλό για οργάνωση της καθαριότητας.

4.  Σαν να μην έφταναν αυτά, όποιος μιλήσει για την καθαριότητα ακούει τα «εξ αμάξης». Πολύ σωστά  μου ζητάς να μη δημοσιεύσω το όνομά σου. Θα είχες αμέσως, τουλάχιστον, κάποιο τηλεφώνημα…

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Έκθεση εικόνων

3 σχόλια

Argo Kalymnos