Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Κατηγορία Blog - Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

 

Κίνηση, ζωντάνια, ενθουσιασμός, αλλά και θρησκευτική κατάνυξη είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το νησί μας αυτές τις μέρες. Η Κάλυμνος και αυτό το Πάσχα συγκέντρωσε πλήθος κόσμου απ’ όλα τα μέρη του πλανήτη.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΨΥΧΙΚΗ

Κατηγορία Blog - Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

 

Περπατώντας ράθυμα στον κακοτράχαλο δρόμο της καθημερινότητας και της ρουτίνας η κατάκτηση της ευτυχίας μοιάζει με μακρινή οφθαλμαπάτη κι εμείς αισθανόμαστε ήδη κουρασμένοι για να προχωρήσουμε προς αυτήν. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αφήσουμε το…περπάτημα και να προπονηθούμε λίγο καλύτερα;

Πριν 10 χρόνια στην «ΑτΚ» - Μάρτιος 2001

Κατηγορία Blogs

Επιμέλεια: Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

  • Ø     Ανακαλύφθηκε ανυπολόγιστης αξίας αρχαιολογικός θησαυρός της Καλύμνου, στο Χριστό της Ιερουσαλήμ, στα Πηγάδια. 35 αγάλματα εκπληκτικής τέχνης ήρθαν στο φως και η Ιστορία της Καλύμνου μπαίνει σε νέες και ασφαλείς βάσεις. 
  • Ø     Αναγκαία κρίνεται η αλλαγή νοοτροπίας και η απόκτηση επιχειρηματικής γνώσης από τους επιχειρηματίες του τουρισμού στην Κάλυμνο. Οι επιχειρηματίες του νησιού πιστεύουν ότι για την προβολή και διαφήμιση του νησιού αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Δήμος. Μήπως πρέπει να δουν τι γίνεται στην Κω και τη Ρόδο;
  • Ø     Αν και «νησί των πολυτέκνων» η Κάλυμνος, την τελευταία πενταετία παρουσιάζει ανησυχητική εικόνα: μειώνεται συνεχώς ο αριθμός των μαθητών που αποφοιτούν από τα δημοτικά σχολεία, 21% κατά μέσο όρο. πρωτοπορούν στην πτώση ο Αγ. Στέφανος με 46% και το Χωριό με 36%.
  • Ø     Σοβαρά τα προβλήματα στο Ακτινολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Καλύμνου. Διαθέτει σύγχρονο υπερηχογράφο, όμως τα άλλα μηχανήματά του είναι απαρχαιωμένης τεχνολογίας, ενώ οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι σοβαρές.

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ

Κατηγορία Blog - Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

 

Μια γυναίκα βρίσκει το δαχτυλίδι, που θα της έκανε δώρο ο άντρας της την επόμενη μέρα. Ένα παιδί ανακαλύπτει τη φωτογραφία της οικογένειάς του, το μόνο που του απέμεινε απ’ αυτήν, κι ένας πατέρας παραλαμβάνει το πτυχίο του αδικοχαμένου γιου του. Μετά από μέρες αναζήτησης ένα ζευγάρι  ξανασυναντιέται, ενώ πιο πέρα ένα μωρό έρχεται στη ζωή.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version