Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κ. ΤΡΙΚΟΙΛΗ: Πριν 10 χρόνια στην «ΑτΚ»-Αύγουστος 2001

Κατηγορία Blogs

Οι πρόσφατες μονιμοποιήσεις δημοτικών υπαλλήλων, αρχές Αυγούστου, απέδειξαν και πάλι ότι το καθεστώς των «αθόρυβων» διορισμών-μονιμοποιήσεων αντί να υποχωρεί, επεκτείνεται, καθώς επιβάλλεται με τη συνεργασία παλαίμαχων και νεοφανών παρα-πολιτικών «παραγόντων».

ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ

Κατηγορία Blog - Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Τελευταίες μέρες του καλοκαιριού κι όλοι προσπαθούν να απολαύσουν την κάθε στιγμή και να αντλήσουν δύναμη για τον επερχόμενο χειμώνα.

Σε νέο Καλύμνιο ευεργέτη αναδείχτηκε ο Γιάννης Χαλίκος. Ο μετανάστης στην Αυστραλία, αυτοδημιούργητος και σε ηλικία μόλις 40 ετών, πολυεκατομμυριούχος, δωρίζει στο νησί του ένα σύγχρονο Απεικονιστικό Κέντρο, κόστους άνω των 300 εκατ. δραχμών.

 

Το Βιομηχανικό-Εμπορικό Επιμελητήριο, όταν «βλέπει» εκσυγχρονισμό των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών μόνο για Ρόδο-Κω, ουσιαστικά «οικοδομεί»  την «εκ των πραγμάτων» διάσπαση του νομού και πυροδοτεί δυναμικές αντιδράσεις των «βορείων».

 

Αγώνας χωρίς συμπαράσταση η καθαριότητα στου δρόμους. Οι οδοκαθαριστές του Δήμου καθημερινά καθαρίζουν τα χαντάκια του δρόμου Πόθια-Μασούρι, αλλά μόλις τα καθαρίσουν, νέα σκουπίδια κατακλύζουν και πάλι τους δρόμους.

 

Ντέρμπι Διακομιχάλη-Ρούσσου οι προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο μεν Ρούσσος δεν έπεισε ακόμη το εκλογικό σώμα, ο δε Διακομιχάλης έχει ένα μεγάλο αντίπαλο: τον εαυτό του.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ…

Κατηγορία Blog - Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

 

Μεσημεριανές ώρες στην παραλία και οι λουόμενοι απολαμβάνουν την καλοκαιρινή ραστώνη. Πολύς και ετερόκλητος κόσμος, όμως όλοι με τη χαρούμενη και χαλαρή διάθεση, που δημιουργεί η αγαπημένη αυτή εποχή.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version