Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Αγγελική Τρικοίλη

Αγγελική Τρικοίλη

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΥ

Κατηγορία My Blog - Αγγελική Σ. Τρικοίλη

από την Αγγελική Τρικοίλη

Μπορεί να είναι λοιπόν τέλος εποχής για το πλοίο Νήσος Κάλυμνος, που τόσα χρόνια εξυπηρετούσε μέσα από πολλές δυσκολίες τα νησιά της Επαρχίας μας, από αυτά που σχεδόν δεν εμφανίζονται στους χάρτες και που κατά κανόνα αγνοούνται από τα Κέντρα λήψης αποφάσεων.

Τα προβλήματα που προκύπτουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους από τη μη ύπαρξη ανοικτών επικαιροποιημένων και μηχαναγνώσιμων δημοσίων δεδομένων, αναδεικνύουν με την κατάθεση Ερώτησης προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Βουλευτή Ηρακλείου, Χ. Μαμουλάκη.

 Αποδέκτης της κραυγής αγωνίας των κατοίκων της Λέρου από την έλλειψη αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο του νησιού, έγινε σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Γάκης που βρίσκεται από το πρωί στο νησί.

Argo Kalymnos

Top Desktop version