The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Αγγελική Τρικοίλη

Αγγελική Τρικοίλη

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδος 9/12/2021

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Νεκτάριος Σαντορινιός στην ΕΡΤ Ρόδου και τη δημοσιογράφο Ρένα Βενιανάκη.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δήλωσε ότι αν και σήμερα υπάρχει η δυνατότητα για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά –εφόσον δεν υπάρχουν δημοσιονομικοί περιορισμοί-, η Κυβέρνηση και οι τοπικοί χειροκροτητές της τo μεταθέτουν για το 2025, επί της ουσίας κοροϊδεύοντας τους νησιώτες.

Τόνισε επίσης, ότι ο αγώνας κατοχύρωσης για τους μειωμένους συντελεστές στην παρούσα Οδηγία, ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ, το 2018, μετά τη ρύθμιση του χρέους και την έξοδο από τα μνημόνια.

Ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή για την τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό πολιτών άνω των 60 ετών.

Συμπληρώνονται σήμερα 48 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ο ξεσηκωμός των φοιτητών που στήριξε και αγκάλιασε ο λαός της Αθήνας στέλνει το μήνυμα ότι κανένα καθεστώς, όση βία και αν επιστρατεύσει, δεν είναι ανίκητο.

Στη Βουλή θα λογοδοτήσει η κυβέρνηση για την υγειονομική τραγωδία

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

ΑΝΑΣΑ

Γράφει η Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη Αύγουστος, θεωρητικά το ζενίθ του καλοκαιριού κι όλοι μας θέλουμε να ζήσουμε...

Ημερολόγιο Blog

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Argo Kalymnos