Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Αγγελική Τρικοίλη

Αγγελική Τρικοίλη

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο κοινωνιολόγος, ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας Hlλίας Γκότσης, σε ένα απόσαπασμα της συνέντευξής του στο Documento με αφορμή το νέο του βιβλίο «Κρίση και Μετασχηματισμοί», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός, αναλύει τις επιπτώσεις των κρίσεων στον ψυχικό μας κόσμο και στην κοινωνία γενιότερα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και να αναλύουμε αυτά που μας συμβαίνουν, για να κατανοούμε και για ποιό λόγο κάποιοι επιδιώκουν να μας συμβαίνουν. (Α.Τ.)

Ακριβώς ένα χρόνο από την πρεμιέρα του δωδεκάλεπτου μουσικού έργου του Μιθριδάτη με τίτλο "Για να μην τα Χρωστάω", το οποίο σχολίαζε με καυστικό τρόπο όλη την δυσοίωνη πραγματικότητα που βιώνουμε ως κοινωνία, και γι αυτό αποκλείστηκε από τα συστημικά ΜΜΕ, ενώ σάρωσε στο you tube, οι στίχοι και τα λόγια του είναι περισσότερο επίκαιρα από ποτέ.

Argo Kalymnos

Top Desktop version