Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

URL Ιστότοπου: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκθεση Καλυμνίων φωτογράφων σε gallery της Αθήνας

Κατηγορία Τέχνες

Με κοινά τον τόπο καταγωγής τους, την αγάπη για τη φωτογραφία και το μεράκι της δημιουργίας, τρεις φίλοι εκθέτουν τα έργα τους σε μία κοινή έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο «Καλύμνου Πολιτεία». Χορηγός είναι ο κ. Δ. Πενταφράγκας και διοργανωτής ο κ. Παν. Καλαϊτζής.Ο Γιάννης Κουλλιάς, ο Νικόλας Σμαλιός και ο Στάθης Κλήμης, γνήσιοι εραστές της φωτογραφικής τέχνης, παρουσιάζουν την Κάλυμνο της εποχής τους, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα από τη δική τους ματιά. Τοπία, άνθρωποι, στιγμές, χρώματα, λεπτομέρειες, συνθέτουν μια τριφωνία οπτικού λόγου, ύπαρξης και συνύπαρξης.

Βιωματική εκφραστική, με βασικά στοιχεία το κάλλος της μικρής πατρίδας και τη γοητεία που αυτή ασκεί στα τέκνα της. Βιωματική εκφραστική ως εργαλείο σύγχρονης αναζήτησης της έσω Ιθάκης.

Ένα μικρό ταξίδι με το καράβι «Φωτογραφία» στο νησί της ζωής τους, με άγκυρα την συγκίνηση και τους ίδιους σε ρόλο καραβοκύρη και νοικοκύρη.

Εγκαίνια έκθεσης: Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 8 μμ.

Στην gallery του Black Duck Multiplarte.

Χρήστου Λαδά 9α Αθήνα

210 3234760

Διάρκεια έκθεσης: 1 –12 Φεβρουαρίου

Καθημερινές και Σάββατα: 13.00 – 22.00

Κυριακή: 19.00 – 22.00

Για τους φίλους που θα ήθελαν να συναντηθούμε στην έκθεση θα βρίσκομαι εκεί μόνο στις 6 Φεβρουαρίου Κυριακή απόγευμα όπου θα γίνει και η εκδήλωση.

Νικόλαος Σμαλιός

Ντέρμπι μπάχαλο & κοπρίτης αετός

Κατηγορία Μουρμούρες

Η αφαλάτωση πήρε πολλή αρμύρα E το πήρε ο διάλογος στο δημ. σ/λιο E έγιναν βίδες οι «αιώνιοι» Διακό-Ρουσσό  E ντέρμπι, μπάχαλο E «πουλημένος» ο διαιτητής E «σφύριζε» μόνο φάλτσα κι έβγαζε κάρτες στο Ρουσσό E το νερό της αφαλατώ- έγινε γλυφό.

 Όταν λες τον κοπρίτη, κοπρίτη, είναι σαν να λες τον κοντό, κοντό  E  θα σε ρίξει στο καναβάτσο  με «άλμα επί κοντώ» E ο κοπρίτης είναι σύμβολο εθνικό E σαν τον δικέφαλο αετό E με πόδια ανοικτά και κορόνα από χρυσό E ο κοπρίτης έχει μέσα του το φιλοσοφικό.

Η λαϊκή μούσα ύμνησε το πρότυπο του Ελληνα το καθιστικό: «Ενας αητός καθότανε / στον ήλιο και λιαζότανε» E  προσοχή: δεν εργαζότανε, λιαζότανε E«του Κίτσου η μάνα κάθεται» - γνωστή ηρωίδα E «τρία πουλάκια κάθονται»-ομάδα βουλευτών σε ώρα εργασίας.  

Στην Ελλάδα όποιος πάρει αξίωμα, το πρώτο που αλλάζει είναι η καρέκλα του E να είναι πιο χωστή.-

Η αφαλάτωση πήρε πολλή αρμύρα E την πήρε ο διάλογος στο δημ. σ/λιο E έγιναν βίδες οι «αιώνιοι» Διακό-Ρουσσό  E ντέρμπι, μπάχαλο E «πουλημένος» ο διαιτητής E «σφύριζε» μόνο φάλτσα κι έβγαζε κάρτες στο Ρουσσό E το νερό της αφαλατώ- έγινε γλυφό.

Το Λύκειο Ελληνίδων Καλύμνου, την Κυριακή το απόγευμα της 23/1/11, διοργάνωσε πολύ ωραία εκδήλωση, κατά την οποία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σωματείου και βράβευσε την κ. Καλλιόπη Ταυλαρίου – Καλογιάννη, σύζυγο του αείμνηστου δημάρχου Αντ. Καλογιάννη, για το φιλανθρωπικό της έργο.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version