The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Την Τρίτη 6η Αυγούστου 2013, ημέρα εορτής της Θείας Μεταμορφώσεως του Κυρίου, πανηγυρίζει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Σωτήρος Χριστού Καλύμνου. Προς τούτο η Εκκλησιαστική Επιτροπή, με την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως, εξέδωσε το παρακάτω πρόγραμμα εορτασμού:

Εξαίρετος ο ηθοποιός Γιάννης Σιμωνίδης, ήταν το βράδυ της 31.7.13, στο ανοικτό αμφιθέατρο του Αγ. Παντελεήμονα,  υποδυόμενος το  Σωκράτη στο έργο του Πλάτωνα  «Η Απολογία του Σωκράτη». Η παράσταση, που είχε τον  τίτλο «Σωκράτης  Τώρα», ήταν εκπληκτική ως καλλιτεχνικό «όλον».

ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

Κατηγορία Κάλυμνος Γράφτηκε από τον
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΗ

Ανδρας των Ειδικών Δυνάμεων, δύο μέτρα ύψος ο άνθρωπος, που υπηρετεί σήμερα τη θητεία του είναι... τυφλός! Και μάλιστα καταγεγραμμένος ως τυφλός σε ασφαλιστικό ταμείο της Καλύμνου και εισέπραττε κάθε μήνα (εδώ και χρόνια) επίδομα αναπηρίας 200 ευρώ.

Ο Φερνάντο Μπιλλήρης για δεύτερη φορά στην καριέρα του και για πρώτη έχοντας στο πλευρό του τον Παύλο Κουζούνη, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ.

Την Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013, τελέστηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα  ο πανηγυρικός εσπερινός, στην εορτάζουσα ι. μονή του Αγ. Παντελεήμονος, του προστάτη της Καλύμνου, πάνω από τη Βουκολιά Πανόρμου Καλύμνου.

Πρώτη έκδοση: «μαϊμού»-τυφλοί 66% (διοικητής του ΙΚΑ + υπουργός Εργασίας), δεύτερη έκδοση: 34% (διοικητής του ΙΚΑ), τρίτη έκδοση: 50% (υπουργός Εργασίας & Κοιν. Ασφαλίσεων).

Σε... «φαν» της Καλύμνου εξελίσσεται η πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ, η οποία επισκέφθηκε, για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι, το γραφικό νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Δεκάδες άτομα που λάμβαναν παράνομα επίδομα τυφλότητας, 200 ευρώ ανά μήνα, εντόπισαν στα Δωδεκάνησα οι επανέλεγχοι που διενεργήθηκαν από τις Υγειονομικές Επιτροπές του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Οι έλεγχοι έγιναν στην Κάλυμνο, από τις 11/06/2013 έως τις 13/06/2013, για επιδοματούχους των περιοχών Καλύμνου, Λέρου, Αστυπάλαιας, Πάτμου και Λειψών, και στη Ρόδο, από τις 26/06/2013 έως τις 28/06/2013.

Στην Κάλυμνο κλήθηκαν για επανέλεγχο 156 άτομα, εκ των οποίων δεν προσήλθαν τέσσερις. Από τους 152 που εξετάσθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οι 100 δεν ήταν τυφλοί (ποσοστό 65,79%). Αντίστοιχα, στη Ρόδο, κλήθηκαν 131 επιδοματούχοι, και από τους 125 που εξετάστηκαν (δεν προσήλθαν έξι) οι εννέα διαπιστώθηκε δεν ήταν τυφλοί (7,20%).

«Απογοήτευση και οργή» εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και τόνισε ότι «θα διερευνηθούν οι ευθύνες όσων συνέβαλαν σε αυτές τις παράνομες πράξεις».

«Σε μια περίοδο που η χώρα και οι συμπολίτες μας υποβάλλονται σε μεγάλες θυσίες και στερήσεις, δεν επιτρέπεται σε κανέναν και για κανένα λόγο να επιβαρύνει τον ελληνικό λαό με παράνομες πρακτικές και συμπεριφορές» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας.

(Πηγή: in.gr  19.7.13)

ΑΡΓΩ:

1.Η υπογράμμιση στο άρθρο είναι δική μας.

2.Αν μετρήσουν και τους επιδοματούχους αναπήρους Καλύμνιους, κι άλλο ρεκόρ θα σπάσουμε.  Μετά, βγάλε και τα πολιτικά σου συμπεράσματα για το πώς γίνονται οι εκλογές στην Κάλυμνο και πώς συνυφαίνεται η συνεργασία του "Κυρίαρχου Λαού" με τους "Κυριάρχους του Παιχνιδιού". Και, πρόσεξε, μην πεις ότι απογοητεύτηκες; Κι εσύ συνεργάζεσαι με τον τρόπο σου... Μέσα στο "παιχνίδι" είσαι και βαθιά χωμένος.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos