Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Για  την εξυπηρέτηση και αποπληρωμή δανείων, σε δημόσιους υπαλλήλους που, επειδή έχουν ενταχθεί στην προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα ή στην εργασιακή εφεδρεία αδυνατούν… 

Κατά πληροφορίες μας η ΑΝΕΚ προτίθεται άμεσα να προβεί σε διόρθωση των δρομολογίων με τα ταχύπλοα της από και προς Μαστιχάρι. Θα είναι μια πολύ καλή κίνηση.

Ανάστατοι οι μηχανικοί της Καλύμνου και όλων των περιοχών που περιλαμβάνονται στους παραδοσιακούς οικισμούς: Καταργούνται τα ΣΧΟΠ και στο εξής οι άδειες θα ελέγχονται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Ο πολιούχος της Καλύμνου Άγιος Νικόλαος τιμήθηκε και φέτος με κάθε λαμπρότητα στο νησί των σφουγγαράδων, την Κάλυμνο.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, στο Άργος Καλύμνου, πραγματοποιεί τριήμερη έκθεση με πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα, όλα δημιουργίες των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – στην πραγματικότητα με Ειδικές Δεξιότητες.

Ο φίλος της εφημερίδας μας Δαν. Ζερβός μάς έστειλε, από την Αθήνα, το παρακάτω μήνυμα και δύο φωτογραφίες με τη διαφήμιση του 3ου Φεστιβάλ Μελιού:

Πράξη «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών»

 

Ενας πανηγυρικός λόγος για την Εθνική Αντίσταση (1941-44) εναντίον των Γερμανών… κατακτητών (που… ξανάρχονται, μάλλον… ήρθαν), αλλά και για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. 

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version