Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Η φετινή MissTeen των ΗΠΑ είναι μια όμορφη, γλυκομίλητη και χαριτωμένη νεαρή γυναίκα που παθιάζεται με τα θέματα της κοινότητας στην οποία ζει και πλέον είναι μέντορας για όλα τα κορίτσια της Αμερικής. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ, 85300 ΚΩΣ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 8 Δεκ 2012 με τον 4ο τον 5ο γύρο και τις απονομές, το 2ο Τουρνουά γρήγορου σκακιού, στο πλαίσιο του 1ου Grand Prix Ρόδου 2012.

Η Κάλυμνος τίμησε τον πολιούχο της  Άγιο Νικόλαο, τον προστάτη των θαλασσινών, με την κεντρική πανήγυρη στον περικαλλή ναό, στο δεξιό άκρο του λιμανιού.  Όμως ο καιρός χάλασε το τελετουργικό της πανήγυρης.

Η Κάλυμνος στο σπίτι των ΑΜΕΑ του Άργους δείχνει το καλό της πρόσωπο, αυτό του ανθρωπισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αλλά και τα παιδιά, από το μέρος τους, ανταποδίδουν τη στήριξη της κοινωνίας με την εργασία τους και τις δημιουργίες τους.

Μια υπόθεση 12 ετών (κατ)έληξε με διαπόμπευση της ΔΕΥΑΚ, ύστερα από την προ τριετίας (!) απόφαση του Εφετείου με αριθμό  303/2009, την οποία εκτέλεσαν σήμερα , 30.11.12, οι δικαστικοί επιμελητές  και επιβάλλει την κατάσχεση του εξοπλισμού των γραφείων της ΔΕΥΑΚ για το ποσό των 66.123 ευρώ.

Δημοσιεύουμε δελτίο τύπου για την αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου (φωτο), με το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ. Μας έστειλε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου (ΑΔΑ).

Μια ωραία προσπάθεια που πήγε να ξεκινήσει στην Κάλυμνο με την ίδρυση συμβουλευτικού Σταθμού ΚΕΘΕΑ δημιούργησε, από το πρώτο βήμα, σοβαρό πρόβλημα σχετικά με το κτίριο που θα χρησιμοποιηθεί. Και αυτό γιατί ο Δήμος δεν έκανε καθόλου καλή αρχή.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version