Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ανέλαβε, παράλληλα, μέλος της ολιγομελούς ομάδας, που συντάσσει το ‘’Νέο Πρόγραμμα του ΕΛΚ’’

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ  ΒΑΛΗΝΑΚΗ

τ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ& ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

www.valinakis.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΔΟΥ: τηλ. 2241024820, fax  2241024819        

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ: τηλ. 2107212775 

Αθήνα, Δευτέρα 2 Μαίου 2011

                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο επιτελείο του Β. Μάρτενς ο Γιάννης Βαληνάκης

Ο τ. Υφυπουργός Εξωτερικών & Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Βαληνάκης εξελέγη σήμερα στις Βρυξέλλες, μετά από πρόταση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Β. Μάρτενς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών που ίδρυσε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και στο οποίο προεδρεύει ο Β. Μάρτενς. Το Κέντρο είναι το επίσημο think tank του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ετοιμάζει προτάσεις και επεξεργάζεται νέες ιδέες σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Ο κ. Βαληνάκης ανέλαβε, παράλληλα, μέλος της ολιγομελούς ομάδας, που συντάσσει το ‘’Νέο Πρόγραμμα του ΕΛΚ’’, και το οποίο τα 48 κόμματα – μέλη του θα κληθούν να ψηφίσουν στο συνέδριο του 2012. Ο τ. Υφυπουργός Εξωτερικών έχει συντάξει τα τμήματα του προγράμματος για τις Ευρωπαϊκές Πολιτικές και το Μέλλον της Ε.Ε.

§ 1

Χθες (26-03-2011) συνελήφθη στην Κω, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε γενόμενο Αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη βάρους 1,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ρόδος,  21  Μαρτίου  2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΤΗΣ Α.Δ.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΠΟ : 14-03-2011  ΜΕΧΡΙ  20-03-2011 

ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου εκδόθηκαν τα παρακάτω δύο δελτία τύπου, στις 15 & 16.3.2011:

Μετά από σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, ως ημέρα εορτασμού της Ενσωμάτωσης ορίζεται φέτος  η 8η Μαρτίου 2011, ημέρα Τρίτη, καθώς η επέτειος συμπίπτει με την Καθαρά Δευτέρα.

Σελίδα 4 από 4

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version