Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ο Καλύμνιος καθηγητής καρδιολογίας κ. Ιω. Γιαλλάφος είναι ο πρόεδρος φετινού ιατρικού συμποσίου, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Mediterranean, το προσεχές Σάββατο, 31 Μαρτίου, στις 7μμ.

Διοργανωτής του συμποσίου είναι η Euromedika, γενική κλινική Δωδεκανήσου, στη Ρόδο, και το προεδρείο θα απαρτίζουν οι κ.κ. Ν. Λεγάκης – ομ. καθηγ. μικροβιολογίας παν/μίου Αθηνών, Ε. Παπαλάμπρος - ομ. καθηγ. χειρ. παν/μίου Αθηνών, Κλ. Σταματιάδου - επιστ. δ/ντής Euromedika, και Ιω. Γιαλλάφος ομ. καθηγ. καρδ/γίας, δ./ντής καρδ/κής κλινικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Το συμπόσιο είναι πολυθεματικό και οι ομιλητές, όλοι συνεργάτες της Euromedika,  με τα αντίστοιχα θέματα που θα παρουσιάσουν είναι οι εξής: Αικ. Βολονάκη - πρόληψη λοιμώξεων, Θ. Ευθυμίου-καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, Π. Καλαφάτης-πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, Μ. Μακέστας-οστεοπόρωση & κατάγματα, Χ. Ελευθεριάδης-αποκλεισμός νεύρων & υπέρταση στη σύγχρονη αναισθ/γία, Β. Πρωτόπαπας-πρόληψη & αποκατάσταση καρδιοπαθειών.

Στην πρώτη σελίδα του δίπτυχου έγχρωμου προγράμματος που εκτύπωσε η διοργανώτρια εταιρία, στη βάση είναι το ιπποτικό κάστρο της Ρόδου και στις άνω γωνίες είναι αριστερά ο Ιπποκράτης, το σύμβολο της Κω, και δεξιά η Κυρά της Καλύμνου, το νέο σύμβολο του καλυμνιακού τουρισμού. Έτσι, η Κάλυμνος, προφανώς χάρη στον κ. Γιαλλάφο, βρήκε μια σημαντική θέση προβολής στο συνέδριο αυτό δίπλα στη Ρόδο και την Κω.  

Για την κηδεία του δημάρχου του νησιού, του Αναστασίου Αλιφέρη. Προσφορά της εταιρίας.

Όποιος δεν είναι κοντά μας, δεν είναι εχθρός δικός μας αλλά εχθρός της Δωδεκανήσου και της Ελλάδας!

«Κινδυνεύουν να απολέσουν  δια μέσου πλειστηριασμών την πρώτη και την κύρια κατοικία τους»

Βρέθηκε στην κατοχή του παράνομος οπλισμός και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων.

Πράξη «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών»

Η υπουργός Παιδείας κ. Α. Διαμαντοπούλου, μετά από πολύμηνη καθυστέρηση και μακρόσυρτη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων σχολ. σ/λων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου, υπέγραψε στις 8.11.11 (έφθασε στην Περιφέρεια στις 18.11.11) την κατάσταση των επιλεγέντων σχολ. σ/λων. 

 

Η ανθρωπιστική οργάνωση κοινωνικής αλληλεγγύης «Ανοικτή Αγκαλιά», αποτελούμενη από εθελοντές γιατρούς όλων των ειδικοτήτων εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου για την εξόρμησή της στους Φούρνους Ικαρίας και τους Λειψούς, 8-16 Οκτωβρίου. 

Το ακτοπλοϊκό όλο και χειροτερεύει. Όπως έγραψε η “Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ” (10.10.11) θα πέσει «μαχαίρι» στα επιδοτούμενα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version