Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευση κύριος Γ. Ρούσσος, στη συνέντευξη της 7.6.12, διευκρίνισε το νόημα της παραίτησής του και τις εφεξής σχέσεις του με την πολιτική.

Την Παρασκευή, 11.5.12,, αθωώθηκε από το Εφετείο Ρόδου ο τέως δήμαρχος κύριος Γ. Ρούσσος. Η δίκη διεξήχθη υπό το «βαρομετρικό χαμηλό» του γενικότερου ψυχοπλακωτικού κλίματος των ημερών της τραγικής αποτελμάτωσης της Καλύμνου. 

Η ιστορική ανάμνηση του «Πετροπόλεμου» (1935) των γυναικών της Καλύμνου εναντίον των Ιταλών κατακτητών τιμήθηκε και φέτος στην Παναγία Χώρας.

Είναι φοβερό και πρωτάκουστο. Τρελό, αλλά καλύμνικο… Όνειρο ναυαγισμένο στο μουράγιο. Όνειρο-εφιάλτης, άθλος πεπειραμένων πολιτικών και «ειδικών».  

Απάντηση στην ΑΡΓΩ από το Γ. Ρούσσο

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος έστειλε (10.3.12) στην ΑΡΓΩ την παρακάτω απάντηση για το δημοσίευμά της σχετικά το με «κόψιμο» του εκπροσώπου τύπου της παράταξής του, κ. Μιχ. Μαμουζέλου, και το δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη.

 

Η δημοτική παράταξη της αξ. αντ/τευσης του κυρίου Γ. Ρούσσου εξέδωσε δελτίο τύπου (9.3.12), στο οποίο μιλάει για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας που φαίνεται ότι ανέκυψε σε τοπική τηλεόραση, αλλά η γλώσσα του κειμένου είναι «κουμπωμένη» περίεργα.

Μια γραμμή δημοτικού φωτισμού, στις Ελιές Πανόρμου, ανάβει 24 ώρες το 24ωρο πάνω από 10 ημέρες. «Ενοχλήσαμε» τη δημ. Αρχή, υποσχέθηκε ότι θα πάρει τα μέτρα της, αλλά «παν μέτρον άχρηστον». 

Προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε πώς διαμορφώθηκε η παρανοϊκή απόφαση του δημ. σ/λίου, και μάλιστα ομόφωνη, αλλά είναι αδύνατο να το συλλάβει ανθρώπου νους. 

Η Λιμενική Αρχή Καλύμνου εξέδωσε σήμερα, 10.212, το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, με το οποίο πραγματοποιεί, για πρώτη φορά, μια πολύ σημαντική δημόσια παρέμβαση στην υπηρεσία της διαφάνειας και της αντικειμενικής ενημέρωσης του λαού, πάνω σε δύο κραυγαλέες δημόσιες προκλήσεις που δέχτηκε και με τις οποίες επιχειρήθηκε η καταρράκωση τους κύρους της και, κυρίως, της τιμής και αξιοπρέπειας του κυρίου λιμενάρχη.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version