Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Ο δήμαρχος της πολύπαθης Καλύμνου, κ. Διακομιχάλης,  στην προσπάθειά του να δώσει φως στο σκοτάδι του έργου του, εξαπέλυσε τον τελευταίο μήνα 3 μεγάλα "βεγγαλικά", τα οποία έδωσαν μεν χαρά στους  «ορκισμένους» οπαδούς του, αλλά έσβησαν  αμέσως με τη στιγμιαία έκλαμψή τους.

Κύριε Δήμαρχε

Διάβασα με μεγάλο κόπο και  πλήρη επιστράτευση ΟΛΩΝ των αποθεμάτων υπομονής  που μπορώ να διαθέσω  την μακροσκελέστατη  απάντηση σας στην Κα Μπιλλήρη.

Κυρία Ευαγγελία Μπιλλήρη, σας παραθέτω παράγραφο προς παράγραφο τις παρατηρήσεις μου σχετικά με την απάντησή σας στο δελτίο τύπου για το θέμα ΧΥΤΑ:

Ο ανεξάρτητος δημ. σ/λος, προερχόμενος από την παράταξη του αποχωρήσαντος τ. δημάρχου κ. Γ. Ρούσσου, το απόγευμα της 31.7.13, παρουσίασε, στο Πνευματικό Κέντρο,  την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ».

Δε γράψαμε εξαρχής τίποτα για την υπόθεση της ιχθυοκαλλιέργειας και την τακτική του κ. δημάρχου. Περιμέναμε να δούμε πόσο θα «σηκώσουν» το θέμα οι αντιπολιτεύσεις. Κάτι έγινε αυτή τη φορά. Αντιπολιτεύτηκαν μάλλον επαρκώς…

ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  - Μαζική παραίτηση 25 δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κυβερνώσα δημοτική παράταξη του κ. Δ. Διακομιχάλη σε απάντηση της κριτικής που του άσκησε ο δ.σ. κ. Σάκης Ζερβός – αρχιτέκτονας, τέως πρόεδρος του δημ. συμβουλίου και πρώην έπαρχος Καλύμνου – εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου.

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου (δ.τ.)  του ΙΚΑ, το οποίο υπογράφει ο Διοικητής του Ιδρύματος κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος (φωτο) και αποτέλεσε «βόμβα μεγατόνων», στο βαθμό που απασχόλησε όχι μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά έφτασε και μέχρι τον γερμανικό Σπίγκελ. Ακολούθως παραθέτουμε και το  δ.τ. του δημάρχου Καλύμνου κ. Δ. Διακομιχάλη, μαζί και τις τηλεοπτικές δηλώσεις στον ΣΚΑΪ.

Ήταν μια μεγάλη μέρα, ανατολή νέας εποχής..., που ποτέ δεν ήρθε. Γιατί και το έργο βγήκε μικρό..., ακατάλληλο για τα μεγάλα πλοία που ονειρευόμασταν, αλλά και γενικώς το έργο βγήκε "πατάτα". Δυστυχώς "κάθε λιμάνι και καημός... ζωή-θάλασσα δίχως άκρη".
'Οσο για την παραίτησή του, δύο φορές μας το υποσχέθηκε, αλλά δεν το κάνει. Μια για τις θέσεις εργασίας (βίντεο) και μια, πρόσφατα, για τη Δημοτική Αστυνομία. Η κυβέρνηση έκανε αυτό που ήθελε και ο δήμαρχος δεν παραιτήθηκε. Γιατί μας το έκανε αυτό;

Argo Kalymnos

Top Desktop version