Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μαθαίνουν κίνηση, αθλούνται και ψυχαγωγούνται (φωτο & video)

Την ετήσια εκδήλωση του γυμναστηρίου του πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής, 1.7.12, ο γυμναστής κ. Γιώργος Μαύρος, στην κεντρική πλατεία.

 

Παιδιά από την ηλικία της προσχολικής αγωγής και άνω (4 - 15 ετών) «έδωσαν εξετάσεις» μπροστά σε πολύ μεγάλο πλήθος θεατών και βαθμολογήθηκαν με άριστα, για την πολύ ωραία απόδοση τους σε ασκήσεις αθλητικής κίνησης. Η καθηγήτρια τους κα. Αγγελική Κουκουβά μέσα από πολύ προσεγμένα και ενδιαφέροντα προγράμματα σύγχρονης ρυθμικής γυμναστικής, εκπαιδεύει τα παιδιά στην αθλητική και χορευτική κίνηση, ώστε να αποκτήσουν χάρη και ρυθμό «εξ απαλών ονύχων».  

Οι μεγαλύτερες ηλικίες, στο GYMNASIUM του κ. Μαύρου, ασκούν το σώμα τους με σύγχρονα μέσα ενόργανης άθλησης και του χαρίζουν ευρωστία, καλλίγραμμη διάπλαση και υγεία.

Πρόκειται για ουσιαστικές κατακτήσεις της Καλύμνου μεγάλης σημασίας, γιατί σήμερα η γυμναστική επιτελεί πολλαπλές λειτουργίες και βοηθάει τον άνθρωπο από όλες τις απόψεις, σωματικά, ψυχολογικά, πνευματικά, ακόμη και κοινωνικά θα λέγαμε.

Τέλος, οι δημόσιες εκδηλώσεις τέτοιων επιχειρηματιών (γυμναστήρια, ωδεία και πάσης φύσεως ιδιωτικές  σχολές) στο τέλος του εκπαιδευτικού έτους, είναι στην ουσία δημόσιες εξετάσεις του έργου που έχουν επιτελέσει. Και αυτό είναι απόδειξη σιγουριάς και υπευθυνότητας του επιχειρηματία που δε φοβάται τον κοινωνικό έλεγχο.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version