Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέδριο Δωδεκανήσιων και Τούρκων μηχανικών στην Κω

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό συνέδριο, που έγινε ήδη θεσμός, μέσα από πρωτόκολλο συνεργασίας των Τεχνικών Επιμελητηρίων Ελλάδος – Τμήμα Δωδεκανήσου, και Τ.Ε. Τουρκίας – Τμήμα Μούγλων.

 

Οι αρχιτέκτονες-μηχανικοί της Δωδεκανήσου και οι συνάδελφοί τους από τα απέναντι μικρασιατικά παράλια θα έχουν και φέτος την ευκαιρία για έναν χρήσιμο και εποικοδομητικό διάλογος πάνω σε θέματα της ειδικότητάς τους.

Βέβαια μπορεί να ανακοινώνεται ότι από την Τουρκία να έρχονται στην Κω αρχιτέκτονες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι πόρτες του συνεδρίου δεν είναι ανοικτές και στους πολιτικούς μηχανικούς, όπως και σε άλλες ειδικότητες μηχανικών.  δε σημαίνει (υποθέτω) ότι το συνέδριο γίνεται μόνο ά για τους Αρχιτέκτονες Μηχανικούς. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και, το σημαντικότερο, όλοι θα ωφεληθούν πολλαπλώς. Και για τους Καλύμνιους υπάρχει και η δυνατότητα για ημερήσια παραμονή στην Κω.

Δημοσιεύουμε την παρακάτω ενημερωτική επιστολή και πρόσκληση του προέδρου ΤΕΕ-Τμήμα Δωδ/νήσου κ. Ιακ. Γρύλλη:

 

Αγαπητοί  συνάδελφοι

 To TEE τμ. Δωδεκανήσου και το Επιμελητήριο Αρχιτεκτόνων Τουρκίας Τμήμα Μούγλων, έχουν υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη επιστημονικής, επαγγελματικής και πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων, καθώς και την ενδυνάμωση της αλληλεγγύης και φιλίας μεταξύ των μελών τους. Μία φορά ετησίως πραγματοποιείται εναλλάξ μία τεχνική συνάντηση, στα όρια αρμοδιότητας ενός εκ των δύο πλευρών. Το 2010 πραγματοποιήθηκε  με εξαιρετική επιτυχία στο Μπόντρουμ.

Για τη φετινή χρονιά η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στην Κω την περίοδο 6-10 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις.

Όσοι από τους συναδέλφους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα θέλαμε ένα τους ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

1. Το προτεινόμενο ξενοδοχείο για διαμονή είναι το Αστήρ Οδυσσεύς (5*) που βρίσκεται σε απόσταση 4klm περίπου από την πόλη. Το ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου έχει συμφωνήσει ειδικές τιμές. Συγκεκριμένα, το μονόκλινο 49€ ανά ημέρα και το δίκλινο 75€ ανά ημέρα (οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ημιδιατροφή). Η κράτηση στο ξενοδοχείο θα γίνει από τον καθένα ξεχωριστά (τηλ. ξενοδοχείου 22420-49900). Οι συνεννοήσεις θα γίνονται κατά προτίμηση  απευθείας με την υπεύθυνη κρατήσεων κα. Λίζα Συφιανού (8π.μ. – 4μ.μ.).

2. Η έκδοση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους.

3. Παρακαλούμε να ενημερώσετε έγκαιρα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για την συμμετοχή σας προκειμένου να μας διευκολύνετε στον προγραμματισμό και την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης  (Οργανωτική επιτροπή: Αναστασία Παπαϊωάννου 694-858-9800 , Πάρις Παπαθεοδώρου 697-450-0231 , Άννα Παρασκευοπούλου 697-450-0230 ,  Κυριάκος Μάγος 694-444-0717 , Μαρία Ιωάννου 698-980-4305).

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα (ενδέχεται να υπάρξουν μικρές τροποποιήσεις) και η προσφορά του ξενοδοχείου.

Στο προσεχές διάστημα θα υπάρξει και πιο αναλυτική ενημέρωση.

Για τη Δ.Ε. του ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου,

Ο Πρόεδρος

Ιάκωβος Γρύλλης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version