Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Πολιτιστική Ομάδα «Αρχιπέλαγος» στην Κρεμαστή Ρόδου

(Ν. Παπαδόπουλος, 29.8. 2011)

Την Τρίτη 23 Αυγούστου η Πολιτιστική Ομάδα “Αρχιπέλαγος” είχε την χαρά και την τιμή να “κλείσει” την 46η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας & Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής στη Ρόδο, μία έκθεση με ιστορία σχεδόν μισού αιώνα, ανοίγοντας ένα “Παράθυρο στο Αιγαίο”.
Η παρουσίαση, ξεκίνησε αμέσως μετά την βράβευση των αριστούχων μαθητών και περιλάμβανε ένα σύντομο οπτικό ταξίδι στα νησιά του Αιγαίου και τις ομορφιές τους και ολοκληρώθηκε με την συναυλία της Νάσιας Κονιτοπούλου, με την συνοδεία του Μιχάλη Γαμπιεράκη στο βιολί και του Γιάννη Μεγαλούδη στο λαούτο.
Ο χώρος εκδηλώσεων της Έκθεσης κατάμεστος από εκατοντάδες κόσμου που γέμισαν την ψυχή τους με Κυκλαδίτικους και Δωδεκανησιακούς σκοπούς και τραγούδια, που ερμήνευσαν η Νάσια Κονιτοπούλου και ο Μιχάλης Γαμπιεράκης, τους οποίους και καταχειροκρότησαν!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τις τοπικές αρχές, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Παμπάκας και ο Δήμαρχος Ροδίων κ. Στάθης Κουσουρνάς.
Η Πολιτιστική Ομάδα “Αρχιπέλαγος”, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της προς το Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την Οργανωτική επιτροπή της έκθεσης, για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία τους, καθώς επίσης τους χορηγούς ΣΥ.ΦΑ.ΡΟ. (Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ρόδου) και Maritime Hotel (Κρεμαστή).
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Παμπάκα, τον κ. Αντώνιο Κολιάδη (ειδικό σύμβουλο του κ. Παμπάκα) και την κ. Κωνσταντίνα Νταλαμάνγκα από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Ροδίων για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version