Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συναυλία με τη Σαβίνα Γιαννάτου από την ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Κύριο

Η Ένωση Καλυμνίων Αττικής, στο πλαίσιο της πολιτιστικής της δραστηριοποίησης, προσβλέπει στην εκτός της έδρας της ποιοτική καλλιτεχνική και ψυχαγωγική ενδυνάμωση τόσο της τοπικής κοινωνίας του νησιού μας όσο και της τουριστικής του επισκεψιμότητας. Σε περίοδο αδιαμφισβήτητης παρακμής και πρωτόγνωρης οικονομικής δυσπραγίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να προτείνει και να κάνει προσιτό το ακρόαμα ποιότητας, όπως απαιτεί η πολιτισμική παράδοση του τόπου μας.

Προς τούτο έχει προγραμματίσει συναυλιακή βραδιά στις 10 Αυγούστου 2011 στο «Σινέ Όασις» (θερινό σινεμά Μπιλλήρη), ώρα 21:00, με την ιδιαίτερα τιμητική συμβολή της διεθνώς καταξιωμένης ερμηνεύτριας και συμπατριώτισσάς μας Σαβίνας Γιαννάτου, που προσφέρεται ανιδιοτελώς, σε συνοδεία στο πιάνο Ευγενείας Καρλαύτη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καλυμνίων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια της Μεσογείου και των λαών του κόσμου, καθώς και έντεχνα τραγούδια από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο, από τα αμερικάνικα μπλουζ ως τις μελωδίες  του Μάνου Χατζιδάκη.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version