Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Μιχ. Χατζηγιάννης στην Κάλυμνο - από νέους για τους νέους Κύριο

Έχουμε και πάλι μια εξαιρετική προσφορά από Καλυμνιά επιχειρηματία προς τη νεολαία της Καλύμνου, αλλά και σε όλους εκείνους που αγαπούν το ποιοτικό ελαφρό τραγούδι: Ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει συναυλία στην Κάλυμνο, την Κυριακή της 7 Αυγούστου, στο Δημοτικό Στάδιο.

Τη συναυλία διοργανώνει η επιχειρηματίας κα. Άννα Αχλαδιώτη, ως ευχαριστήριο δώρο προς τους πελάτες της αλλά και σε όλη την Κάλυμνο, για την επαγγελματική στήριξη που της παρέχει. Για να καλυφθούν, ως ένα βαθμό βέβαια…, τα έξοδα της συναυλίας - που είναι πάντα βαριά για τέτοιους τραγουδιστές  - ορίστηκε εισιτήριο €18,00.

Παλιότερα η Κάλυμνος περίμενε από το Μαικήνα-Δήμο να της χαρίσει… κάθε καλοκαίρι κάποια συναυλία, η οποία εν τέλει δούλευε… σαν «εργαλείο» πολιτικής προπαγάνδας, ειδικά τα καλοκαίρια πριν τις δημοτικές εκλογές. Τελευταία όμως τα καταστήματα Αχλαδιώτη, όπως και άλλοι νέοι επιχειρηματίες, άνοιξαν νέο κεφάλαιο πολιτιστικών δράσεων, αναλαμβάνοντας το οικονομικό κόστος, έως ρίσκο, της διοργάνωσης ακριβών συναυλιών σε ανοικτό χώρο.

Ετσι, και αυτή τη φορά οι Καλύμνιοι νέοι κάθε… ηλικίας, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  μια συναυλία που προσφέρεται από νέους επιχειρηματίες.

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν Πατέλλης

    Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλία και το ρίσκο..Γιά όλα υπάρχει ένα κόστος που απαιτείται να καλυφθή. Ας πάψουμε να ζητάμε από το κράτος να πληρώνει πάντα το λογαριασμό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version