Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Πριν 10 χρόνια στην «ΑτΚ» - Ιανουάριος 2001

  • Η «κύηση» του πορίσματος για το σχολικό συγκρότημα Ψιλιανής κράτησε 9 μήνες. Το κτίριο, αν και μόλις 11 ετών, εκκενώθηκε κακήν κακώς, ως επικίνδυνο, με εντολή του νομάρχη κ. Καραγιάννη, μέχρις ότου γίνουν οι αναγκαίες επισκευές για την αποκατάσταση του κτιρίου.

  • Ο «πολυθρύλητος» δρόμος Αργινώντα-Βαθύ, όπως μας βεβαιώνουν από το Δήμο και το Επαρχείο, βρίσκεται σε καλή φάση, έστω και αναμονής. Όλα είναι εντάξει και έχει ενταχθεί στο 3ο ΚΠΣ περιμένοντας τη σειρά του.

  • Στον ξεχασμένο δρόμο Σκαλιών-Παλιονήσου άναψε και πάλι «φως». Κατά δήλωση του επάρχου κ. Σ. Ζερβού, σύντομα θα αποπερατωθεί, καθώς το κονδύλιο των 68 εκ. δρχ. που απαιτείται για το υπόλοιπο έργο, αναλαμβάνει να το καλύψει η Νομαρχία Δωδεκανήσου με τα έσοδα από τις πωλήσεις δημοσίων κτημάτων.

    Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Δήμου όπου να ‘ναι αρχίζει. Όλα είναι έτοιμα. Παράλληλα όμως κυκλοφορούν φήμες που φέρουν το σταθμό να πηγαίνει  για πούλημα. Αν επαληθευτούν οι φήμες, η αγορά θα γίνει για να… κλείσει ο σταθμός μια για πάντα. Περιμένουμε να δούμε.

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ελπίζουμε... »

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version