Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αντεπίθεση από την τ.ο. ΠΑΣΟΚ με αιχμές για τα φροντιστήρια Κύριο

Η συνέντευξη του βουλευτή κ. Γ. Κασσάρα, στις 2/7/11, στο Αναγνωστήριο, είχε φορτιστεί έντονα με την παρουσία και την εκρηκτική παρέμβαση μιας μικρής αλλά δυναμικής ομάδας «αγανακτισμένων πολιτών», οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν καθηγητές γυμνασίων και λυκείων. Αλλά μια μεγάλη «εορτή» έχει πάντα και «μεθέορτα».

 

Την πρώτη «γεύση» των «μεθέορτων» είχε δώσει ο γραμματέας της τ.ο. ΠΑΣΟΚ Καλύμνου κ. Θ. Σεργίου με τη σύντομη αντεπίθεση περί ιδιαίτερων μαθημάτων που γίνονται από καθηγητές του Δημοσίου, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση αυτή «διαφθορά». Αλλά η τ.ο. ΠΑΣΟΚ δεν άφησε εκεί το θέμα. Πέντε μέρες μετά, και αφού, κατά τις επόμενες ημέρες, παρακολούθησε τις δημόσιες δηλώσεις των «αγανακτισμένων», επανήλθε δριμύτερη και οξύτερη στο λόγο της με ειδικό δελτίο τύπου (7/7/11). Επιτίθεται κατά μέτωπο εναντίων των «αγανακτισμένων» καθηγητών που «αρπάζουν το υστέρημα του βιοπαλαιστή», ενώ την όλη συμπεριφορά τους στο επεισόδιο της συνέντευξης τη χαρακτηρίζει «νεοδεξιά - ακροδεξιά ρητορεία».

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου με την παρατήρηση ότι και η επικεφαλής της ομάδας των «αγανακτισμένων πολιτών», η κ. Α. Γεωργιάδη, στην «πρόκληση» του κ. Σεργίου κατά τη συνέντευξη απάντησε με άμεσα και καυστικά πλάγια αναφορά στα «παιδιά του ΠΑΣΟΚ» που, ενώ είναι πρωταγωνιστές στα φροντιστήρια, «κόμμα τα επιβραβεύει με καρέκλες», δηλαδή με θέσεις προϊσταμένων.

Θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι και οι δύο «όχθες» δε μιλάνε «στον αέρα». Ξέρουν πολλά και μάλλον στο κεφάλαιο αυτό… συμφωνούν. Η τ.ο. του ΠΑΣΟΚ μιλάει για «ονοματεπώνυμο» κ.λπ., και η κ. Γεωργιάδη για «παιδιά του ΠΑΣΟΚ» διευθυντικές-φροντιστές. Μπήκαμε στο πνεύμα…  Αν συνθέσουμε και τις δύο καταγγελίες σε μία και ενιαία, έχουμε πλήρη εικόνα μιας διαλυμένης και διεφθαρμένης ως το κόκαλο εκπαίδευσης, αγαπητή κυρία υπουργέ επί της Παιδείας – και της διά βίου πάθησης του λαού.   

***

                                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011 βρέθηκε μαζί μας ο συμπατριώτης μας βουλευτής ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ ο οποίος στο πλαίσιο της πολιτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας, παρέστη ως κύριος ομιλητής σε συνέντευξη τύπου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προσπάθησε να κάνει μια ενημέρωση των πολιτών διά μέσου των τοπικών ΜΜΕ για τα δρώμενα σε κεντρικό επίπεδο και παράλληλα να ενημερώσει για τις ενέργειές του, ως τοπικός βουλευτής, στο να δρομολογηθούν τα διάφορα προβλήματα που βασανίζουν χρόνια την Κάλυμνο και παρεμποδίζουν την ανάπτυξή της.

Ο Γιώργος Κασσάρας είναι Καλύμνιος Βουλευτής και εμείς ως Καλύμνιοι χαιρόμαστε που το νησί μας είχε την τύχη να εκλέξει έναν αντιπρόσωπο στο Κοινοβούλιο, ο οποίος απέδειξε με την όλη του πορεία πως είναι σε θέση να ανταποκρίνεται επάξια στις προσδοκίες ενός λαού, που για δεκαετίες βρίσκονταν στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων. Η παρουσία του Γ. Κασσάρα είναι μια σημαντική στιγμή για όλους μας, γιατί επιτέλους έχουμε την δυνατότητα να ακουστεί και η φωνή της Καλύμνου στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Παρακολουθούμε την πορεία του και βλέπουμε ότι είναι ένας πολιτικός με ήθος, συνέπεια και συνέχεια και δίνει καθημερινά τον αγώνα για τα δίκαια των νησιών και των κατοίκων τους.

Κατά την πρόσφατη παρουσία του στο νησί, δέχτηκε την «έκρηξη αγανάκτησης» ορισμένων κύκλων, που επιθυμούν να αυτοαποκαλούνται «αγανακτισμένοι πολίτες» και έστρεψαν τα απαξιωτικά τους πυρά στον Καλύμνιο Βουλευτή.

Πέντε χρόνια, επί Νέας Δημοκρατίας, όλα αυτά τα άτομα της δήθεν αγανάκτησης, βρισκόταν κουρνιασμένα στο καβούκι τους και δεν τους ακούγαμε, μάλλον περίμεναν τον μπάρμπα από την Κορώνη για την βόλεψη και την καλοπέρασή τους..

Δεν είδαμε κανέναν από τους «αγανακτισμένους» πολίτες να εκδηλώνει την δυσαρέσκειά του και την αντίδρασή του, όταν για μια πενταετία οι «φωστήρες» της κεντρικής και τοπικής σκηνής, πηγαινοέρχονταν με τον μανδύα του «νέο - μεσσία», με στόχο να διατηρήσουν τα «τζάκια» τους ή να εγκαθιδρύσουν τα νέα και πιο φανταχτερά, με τους «ιθαγενείς» πολίτες να εντυπωσιάζονται από τις καλοστημένες υποδοχές στα λιμάνια και τους υποτελείς τοπικούς «παραγοντίσκους» να υποκλίνονται μπροστά στα αφεντικά τους.

Όλοι αυτοί οι «αγανακτισμένοι», ξεσπάστηκαν και θίχτηκαν όταν τους μιλήσαμε για τη διαφθορά. Μήπως είχαν την μύγα και μυγιάστηκαν;

Μα δεν μιλήσαμε για τίποτα άλλο, αλλά γι’ αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Μιλήσαμε, για την νοοτροπία δεκάδων χρόνων που κουβαλούν μαζί τους, που παρασιτούν πάνω στο πτώμα μιας κοινωνίας, που κραυγάζουν για τον κατατρεγμένο καθημερινό άνθρωπο που με δυσκολία σήμερα ανταπεξέρχεται στις ανάγκες του, ενώ αυτοί τον συμπονούν και γι’ αυτό αρπάζουν το υστέρημά του, με μια «εξαναγκαστική» απογευματινή προσφορά υπηρεσιών.

 Αυτή η νεοδεξιά - ακροδεξιά ρητορεία,  που λειτουργεί ως προπέτασμα καπνού γιατί κρύβει από πίσω τη διασπάθιση του πλούτου, τη διαφθορά, την ραστώνη των βολεμένων που ξεβολεύονται, την μηδενική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αυτή η πρακτική είναι ,αν μη τι άλλο, υποκριτική και προκαλεί μια ολόκληρη κοινωνία που αγωνίζεται για να επιβιώσει αξιοπρεπώς.

Επειδή όλοι στην Κάλυμνο έχουμε και ονοματεπώνυμο και είμαστε γνωστοί με το βιογραφικό μας, δεν υπεισερχόμαστε στα παχυλά μηνιάτικα και την περιουσιακή κατάσταση καθενός μας, απλά ζητάμε απ’ αυτούς τους δήθεν αγανακτισμένους να μας δημοσιοποιήσουν το εκκαθαριστικό τους και ένα πόθεν έσχες των ιδίων και των πρώτου βαθμού συγγενείας τους.

Δεχόμαστε την αγανάκτηση στον βιοπαλαιστή, στον σκληρά εργαζόμενο και εργαζόμενη, στο συνταξιούχο, στους θαλασσοδαρμένους Καλύμνιους, στον άνεργο νέο, στο ξενιτεμένο συγγενή και φίλο. «Υποκλινόμαστε» στην αγωνία και στον πόνο που εκφράζει ο καθημερινός άνθρωπος της εργασίας και τους μεροκάματου, ο τίμιος αγωνιστής της καθημερινότητας και αφουγκραζόμαστε τον λόγο του με ευλάβεια. Ο άνθρωπος αυτός για μας είναι σημείο αναφοράς και στόχος της δικής μας αγωνίας και της καθημερινής μας προσπάθειας.

Η δήθεν, όμως, αγανάκτηση στα πρόσωπα των εκπροσώπων της παρακμής του νησιού μας και τους εκπροσώπους του παρασιτισμού με τις φουσκωμένες τσέπες,  που με θράσος και φασιστική νοοτροπία εξωτερικεύουν την εμπάθειά τους,  για να γίνουν αρεστοί σε κανέναν μπάρμπα από την Κορώνη που ακονίζει τη καρέκλα της εξουσίας, δεν μας αγγίζει.

Σε κάθε συγκέντρωσή μας, όλοι, ακόμη και αυτοί οι τύποι, είναι ευπρόσδεκτοι και να μιλήσουν και να πουν τη διαφορετική άποψή τους και να εκφραστούν ελεύθερα.

Όμως στο εξής θα μάθουν να σέβονται, να βάλουν στο λεξιλόγιό τους την έννοια του διαλόγου και την κοινωνική ευπρέπεια. Μέσα στους χαλεπούς καιρούς για την πατρίδα μας, οφείλουμε να κρατήσουμε ψηλά την αξία της Δημοκρατίας, σε πείσμα των καιρών και των όσων επιβουλεύονται το ύψιστο αυτό αγαθό.

 

Κάλυμνος 7/7/2011

Τελευταία τροποποίηση στις

8 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

  Γιώργο, δεν "ψαλιδίζω" κανένα κείμενο. Βασική μου αρχή αυτό. Επιπλέον, μου δίδει αυτή τη δυνατότητα η ηλεκτρονική εφημερίδα. Στην έντυπη δεν είναι δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο. Εξάλλου καμιά από τις μεγάλες (αλλά και τις μικρές) εφημερίδες δε βάζουν ποτέ ολόκληρη μια επιστολή. Εκτός κι αν είναι από υπουργό κ.τ.ο. Πάντα δημοσιεύουν ένα απόσπασμα. Ένα αυτό. Τώρα, για την "καρατόμηση" έχω να επαναλάβω το εξής απλό: αν ένας αναγνώστης δεν καταθέτει το σχόλιο του πάνω στο γεγονός ή και το άρθρο ακόμη, αλλά να λέει "σας συνιστώ την τάδε ηλεκτρονική εφημρίδα, προκειμένου να διαβάσετε μιαν άλλη προσέγγιση στο συζητούμενο θέμα", ε αυτό το "μη σχόλιο" το απορρίπτω, γιατί προσβάλλει την ΑΡΓΩ. Λέμε Ναι με την ψυχή μας στην ελεύθερη έκφραση απόψεων, προτάσεων, ιδεών και ιδεολογιών, και μάλιστα όταν είναι αντίθετες από αυτές της εφημερίδας, όχι όμως και στην προσβολή της εφημερίδας που σε φιλοξενεί. Αυτό πάει πολύ. Νομίζω ότι δύσκολα θα διαφωνήσεις, Γιώργο.

 • Σύνδεσμος σχολίου Κουλιανός Γεώργιος δημοσιεύθηκε από Κουλιανός Γεώργιος

  Σακκελάρη,προσθέτοντας κι εγώ στον περί "αγανακτισμένων" λόγο, θα έλεγα ότι ο εύηχος τίτλος εύκολα "καπαρώνεται" στις μικροκοινωνίες από αριστερές δυνάμεις που θέλουν οπωσδήποτε ν΄απασχολήσουν τα μέσα.Η επίθεση που έγινε στον κο Κασσάρα, κατ΄εμέ, ήταν άδικη. Έτυχε να τον γνωρίσω τελευταία και ομολογώ ότι σχημάτησα πολύ καλή γνώμη γι αυτόν. Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα συγκροτημένος κι ενεργητικός. Ως εκ τούτου, είναι χρήσιμος για το νησί. Εξάλλου, όπως έχω δηλώσει κι αλλού, είναι, μετά από δεκαετίες, ό πρώτος "ομιλών" καλύμνιος βουλευτής.
  Ιδιότυπη χαρακτήρισα τη δεοντολογία του μέσου με την έννοια ότι θέτεις όρους στην κα Γεωργιάδου που θεωρώ υπερβολικούς, έως και προσχηματικούς για ένα βήμα ενημέρωσης και κριτικής τοπικού χαρακτήρα. Η κα Γεωργιάδου, πιστεύω ότι έχει σαφώς το δικαίωμα να απαντήσει ΕΠΑΡΚΩΣ- όπως το αντιλαμβάνεται αυτή- και χωρίς παρεκτροπές(αυτό πρέπει να ελεγχθεί)στις επιθέσεις που υφίσταται. Έχω δει μακροσκελέστατες καταχωρίσεις στο blog που διαθέτεις,όχι πάντοτε "χαριτωμένες", οι όποιες, εντούτοις,δεν υποβλήθηκαν στο μαρτύριο της "καρατόμησης" ή του "ψαλιδίσματος".

 • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

  Γιώργο, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πού βλέπεις την ιδιοτυπία της δημοσιογραφίας μου και τι ακριβώς εννονείς με τη λέξη "ιδιοτυπία". Υποθέτω ότι βάζεις αρνητικό εννοιολογικό φορτίο, εγώ όμως πιστεύω ότι της ταιριάζει θετικό, θετικότατο φορτίο. Για ποιο λόγο; Απλούστατα: στο θέμα της επίθεσης που δέχτηκε ο βουλευτής κ. Κασσάρας από ομάδα ¨αγανακτισμένων πολιτών" έμεινα διακριτικά απέξω. Δεν καταδίκασα το επεισόδιο, αν και δεν μου άρεσε αυτό το "ντου" σε μια συνέντευξη τύπου. Για συνέντευξη τύπου κάλεσε τα ΜΜΕ ο κ. Κασσάρας, άλλοι πήραν το λόγο και δεν υποχωρούσαν με τίποτα... Δεν είμαι εναντίον των επιθέσεων που δέχονται οι βουλευτές, αρκεί να "βλέπω" ότι αυτό το κίνημα οδηγεί σε προοδευτικές εξελίξεις και όχι αντιδραστικές που γίνονται η μήτρα φασιστικών εξελίξεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω να παρατηρήσω ότι μπορούσαν να πούνε στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (που "πρόδωσε την πατρία" - και τώρα ψάχνουμε για άλλους πιο αγνούς πατριώτες;)όσα ήθελαν μετά τη συνέντευξη, εντός ή εκτός αίθουσας. Άφησα λοιπόν ασχολίαστο το επεισόδιο και επιπλέον δημοσίευσα και βίντεο που προβάλλει τις θέσεις της ομάδας των "αγανακτισμένων πολιτών". Στη συνέχεια έδωσα το λόγο στην Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, γιατι έπρεπε να ακουστεί και η "άλλη πλευρά". Επανήλθε η κα Γεωργιάδου με ένα πολύ οξύ κείμενο, με το ύφος του οποίου δε συμφωνώ (αλλά δεν μου πέφτει λόγος) και το δημοσίευσα ολόκληρο. Μήπως, τελικά, εννοείς ιδιοτυπία το ότι αφήνω πολύ χώρο και ελευθερία στον καθένα; Αν κάτι τέτοιο εννοείς, το δέχομαι, αλλά άς υπάρχει και αυτό το ελεύθερο βήμα.
  ΥΓ. Στους (δύο όλους κι όλους)αναγνώστες, των οποίων σχόλια δεν ανάρτησα, θα πρέπει να εξηγήσω ότι σχόλια τα οποία δεν αναφέρονται στα κείμενα της εφημερίδας αλλά θέλουν να προβάλουν άλλες ηλεκτρονικές εφημερίδες για τη δική τους δημοσιογραφία, δεν τα δημοσιεύω. Βρίσκω τουλάχιστον αγενή... μια τέτοια επιδίωξη με όχημα την ΑΡΓΩ. Έλεος!

 • Σύνδεσμος σχολίου Κουλιανός Γεώργιος δημοσιεύθηκε από Κουλιανός Γεώργιος

  Δεν θα χαρακτήριζα ούτε "εμετική" ούτε "κατάπτυστη" την ανακοίνωση της Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ, Νίνα, απλά σκληρή, αφού αναδεικνύει "βέβηλες" πρακτικές στην παροχή εκπαιδευτικού έργου στο νησί, πρακτικές που παραδοσιακά επιλέγει να αγνοεί η ΕΛΜΕ. Όσο για την δημοσιογραφική δεοντολογία, που πρεσβέυεις Σακκελάρη, θα την χαρακτήριζα, τουλάχιστον, ιδιότυπη!

 • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

  Απελευθερωθείτε λοιπόν συμπατριώτες Καλύμνιοι σας προτρέπω, απο συμπεριφορές εξάρτησης και μικροσυμφερόντων. Οι αντιπαραθέσεις αυτού του είδους οδήγησαν τους Έλληνες στην χρεοκοπία περισσότερο την ηθική και λιγότερο την Οικονομική. Σε μιά απελευθερωμένη κοινωνια δεν υπάρχουν Δημόσιοι υπάλληλοι και μη, οι άνθρωποι εργάζονται χωρίς την ανάγκη της μονιμότητας σε όσες δουλιές θέλουν και αμοίβονται για πραγματική δουλιά και γιά τις ώρες που δουλεύουν, πληρώνοντας πραγματικούς φόρους, διεκδικώντας με την ψήφο τους από τους πολιτικούς ίσα δικαιώματα κάτω από τον νόμο και όσο το δυνατό περισσότερη ελευθερία να δημιουργούν και να προοδεύουν. Έτσι πάνε μπροστά και μαζί τους προοδεύει συλλογικά το κράτος και μπορεί να κάνει κοινωνική πολιτική δίκαιη και πάνω από όλα εφικτή.
  Διερευνείστε και αντιπαρατεθείτε καλύτερα
  για το γιατί παρ'όλες τις προσπάθειες δεν υπάρχει ακόμα νομοθεσία για την δρομολόγηση Υδροπλάνων ( πρωτοβουλία συμπατριωτών σας ) 7 χρόνια τώρα και να θυμώσετε, ΝΑΙ να αγανακτήσετε γι'αυτό, ζητώντας ευθύνες από πολιτικούς κόμματα και Δημοσιογράφους.

 • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

  Κυρία Γεωργιάδου, πρέπει να καταλάβετε κάτι το πολύ απλό: η εφημερίδα έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα περί τα δημοτικά, γιατί είναι τοπική εφημερίδα. Όσα αφορούν στην κυβερνητική πολιτική δεν τα απορρίπτει ως θεματολογία, αλλά τα βάζει στη δεύτερη σειρά ιεράρχησης. Ένα αυτό. Δεύτερο, Η ΑΡΓΩ δεν έχει ούτε επιλογές, ούτε κολλήματα, αλλά ούτε και συγκινείται από σχόλια σαν τα δικά σας, ώστε να φοβηθεί την παρεξήγηση και να τρέξει... Πήρα την απάντησή σας στο δελτίο τύπου της τ.ο. ΠΑΣΟΚ, το έχω υπό δημοσίευση, άμεσα, αλλά πρόταξα την επεξεργασία του υλικού (video, φωτογραφίες, σύνταξη κειμένων) στα τοπικά θέματα, χωρίς να ξεχνώ την, ας υποθέσουμε υποχρέωσή μου, να δημοσιεύσω το μακροσκελέστατο κείμενό σας. Και λέω μακροσκελέστατο, γιατί, πρέπει να ξέρετε και είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζετε, πως πρέπει να υπάρχει αναλογία στα μεγέθη δύο κειμένων [που αντιπαρατίθενται. Υπάρχει και αυτή η δημοσιογραφική δεοντολογία, για την οποία μιλάτε. Παρ' όλα αυτά δεν σκέφτηκα να δημοσιεύσω μόνο τμήμα της απάντησής σας. Θα τη δημοσιεύσω ολόκληρη. Όχι όμως επειδή επικαλείστε τη δεοντολογία...
  Βιάζεστε πολύ, κυρία Γεωργιάδη, να χαρακτηρίζετε ανθρώπους και εφημερίδες που δεν είναι του γούστου σας ή της δικής σας ιδεολογίας. Το αν βαράτε το ΠΑΣΟΚ και την τοπική κομματική οργάνωση αυτό δεν με απασχολεί καθόλου, μα καθόλου. Ούτε η ΑΡΓΩ έπαιξε ποτέ "παιχνίδι" στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής, κάτι που αφήνετε ως υπονοούμενο. Το αντίθετο μάλιστα συνέβη πολλές φορές, γιατί πάντα γράφω χωρίς καμιά απολύτως κομματική εξάρτηση. Μπορείτε, παρακαλώ, να δεχτείτε ότι υπάρχουν και ελεύθεροι άνθρωποι;

 • Σύνδεσμος σχολίου Νίνα Γεωργιάδου δημοσιεύθηκε από Νίνα Γεωργιάδου

  Κύριε Τρικοίλη,
  στο κατάπτυστο, παραπολιτικό ξέρασμα που ονομάζεται: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ο. παΣΟΚ, σας έστειλα την ίδια μέρα απάντηση. Δεν την αναρτήσατε, όπως θα οφείλατε και είναι η πολλοστή φορά που το κάνετε.
  Καμιά δημοσιογραφική "δεοντολογία" δεν υποδεικνύει να δημοσιεύετε μόνο όσα σας αρέσουν. Αντίθετα, σύμφωνα με το νόμο περί τύπου. είστε υποχρεωμένος να το κάνετε, πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν ονομαστικές αναφορές.
  Δεν μπορείτε να επικαλεστείτε ότι δε λάβατε την απάντηση γιατί υπάρχει αποδεικτικό ανάγνωσής της.
  Δεν μπορείτε να επικαλεστείτε επίσης έλλειψη χώρου ή χρονική καθυστέρηση γιατί τίποτα από αυτά δεν ισχύει για μια ηλεκτρονική εφημερίδα.
  Η λογοκρισία ασκείται με δύο τρόπους: την επιλεκτική δημοσίευση αποσπασμάτων κειμένου που συντελεί στην παραποίησή του και την ολοκληρωτική εξαφάνισή του. Το έχετε κάνει πολλές φορές, ακόμη και για κείμενα της ΕΛΜΕ, του σωματείου δηλαδή στο οποίο θητεύσατε και ως πρόεδρος.
  Με την πληθώρα των μέσων δημοσιοποίησης σήμερα, εσείς εκτίθεστε ως θιασώτης της δεύτερης σχολής λογοκρισίας. Τι θλιβερό!

 • Σύνδεσμος σχολίου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΟΛΥΜΠΙΤΗΣ δημοσιεύθηκε από ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΟΛΥΜΠΙΤΗΣ

  Υποθέτω ότι η συνέντευξη Κασσάρα είχε γίνει για τα σημερινά μείζονα προβλήματα της ελληνικής πραγματικότητας και μάλιστα για την οικονομική κρίση και τα μέτρα που ολοένα μας συμπιέζουν. Αν οι αιχμές για αμειβόμενα φροντιστήρια, που θίγουν οι κομματοεκπρόσωποι, έχει σχέση με αυτά που βιώνουμε, και μάλιστα πρωταρχικής σημασίας, ας το κρίνει ο καθένας, όπως επίσης ας κρίνει, γιατί γίνεται η συγκεκριμένη φραστική επίθεση της τ.ο. ΠΑΣΟΚ προς τους καθηγητές που πράγματι πρωτοστάτησαν αντιδρώντας στην συνέντευξη του βουλευτή, και πολύ καλά έκαμαν βέβαια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version