The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο δικός μας Στέφανος έφθασε στην Κορυφή . Κύριο

Στέφανος Κορφιάς , νευροχειρουργός, Διευθυντής της Α΄νευροχειρουργικής κλινικής στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού και πλέον τακτικός καθηγητής στην έδρα της νευροχειρουργικής στο ΕΚΠΑ.

Ο Στέφανος Κορφιάς, με Καλυμνιακές καταβολές και καταγωγή από τη Ρόδο, γιός του Καλύμνιου δασκάλου Ιωάννη Στ. Κορφιά και της Ροδίτισσας δασκάλας Θέτας Σπανού, αποτελεί καύχημα όχι μόνο για τη Ρόδο και την Κάλυμνο, αλλά και για ολόκληρη τη Δωδεκάνησο.

Σε όλο τον επαγγελματικό του βίο υπηρετεί, υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες εντός του δημόσιου συστήματος υγείας, με αφοσίωση και συνέπεια τον άνθρωπο, θέτοντας πάντοτε χωρίς δεύτερη σκέψη στην υπηρεσία της ανακούφισης και αποκατάστασης της υγείας του, τις πολύτιμες γνώσεις την κορυφαία επιστημονική του κατάρτιση και εμπειρία αλλά κυρίως την ανθρωπιά του.

Ο Στέφανος Κορφιάς, έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία ακαδημαϊκής και επιστημονικής καταξίωσης μέσα στον απαιτητικό στίβο της ιατρικής επιστήμης και έχοντας περάσει από το βαθμό του επίκουρου και αναπληρωτή καθηγητή νευροχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έφθασε επάξια στην κορυφή κατακτώντας πλέον τον τίτλο του τακτικού καθηγητή στο ΕΚΠΑ, και αναλαμβάνοντας παράλληλα τη Διεύθυνση της Α΄ νευροχειρουργικής κλινικής στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Πέρα όμως από την επιστημονική κατάρτιση και εντυπωσιακή του επαγγελματική εξέλιξη, εκείνο που χαρακτηρίζει τον Στέφανο είναι η απλότητα, η ευγένεια, το ήθος και η ανθρωπιά με την οποία προσεγγίζει τον άνθρωπο, το ειλικρινές του ενδιαφέρον και η συνεχής και αδιάκοπη διάθεση του για προσφορά.

Μέσα στο σκληρό και πιεστικό καθημερινό του πρόγραμμα δεν ξεχνάει ποτέ, πως η αποστολή του αφορά στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, και θεωρεί χρέος του την στήριξη κάθε συμπατριώτη Δωδεκανήσιου, και όχι μόνο, στην οποία αφιερώνει μεγάλο μέρος και του ελεύθερου χρόνου του ακόμα και στη διάρκεια των ολιγοήμερων επισκέψεων του στο νησί του τη Ρόδο αλλά και στον τόπο καταγωγής των γονιών του την Κάλυμνο.

Τα συγχαρητήρια είναι το λιγότερο που του αξίζουν για τη συνολικότερη  προσφορά του στην επιστήμη και στον άνθρωπο. Η παρουσία του τιμά όλους μας και μας κάνει υπερήφανους, ενώ θέτει υψηλά τον πήχυ καθώς αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Η επίσημη αναγόρευσή του σε τακτικό καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών θα γίνει στις 20 Απριλίου και οι ευχές όλων μας για δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα τον συνοδεύουν.

Από την οικογένεια του Σακελλάρη και της Αφροδίτης Τρικοίλη και τις ξαδέρφες του Αγγελική και Καλλιόπη έχει ιδιαίτερες ευχές για κάθε επιτυχία επαγγελματική και προσωπική καθώς και θερμές ευχαριστίες για όσα έχει προσφέρει όταν χρειάστηκε.

Αγγελική

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ

01-05-2024, 18:31 | Σπογγαλιεία

Η Ν.Ε. Β.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

01-05-2024, 11:32 | Σπογγαλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμούμε την Εργατική Πρω&tau...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Argo Kalymnos