The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Τίποτα! Κύριο

Του Σακελλάρη Τρικοίλη
Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.
Εύκολο, βολικό, χαρούμενο και στα μέτρα όλων.
 
Όλοι συγχαίρουν με ενθουσιασμό το θαυμαστό Τίποτα. Συγχαίρουν θερμά τους δημοσίους υπαλλήλους που μένουν στην καρέκλα τους και δεν την κοπανάνε. Τους εκπαιδευτικούς που μπαίνουνε στην τάξη! Τους γιατρούς που προσέχουνε τους ασθενείς. Τους στρατιωτικούς που ασχολούνται με τα στρατιωτικά!
 
Μένουνε έκπληκτοι με λογοτεχνήματα της Σχολής «Τσιριτρί-Τσιριτρό». Χειροκροτούν ξετρελαμένοι από ενθουσιασμό τον φάλτσο και τον άχρονο της μουσικής.
Εξυμνούν τα επιστημονικά πονήματα που κάνουνε το παραμύθι επιστήμη. Πετάνε στα ουράνια (έτσι για πλάκα!) με το ανύπαρκτο και τα ψιλολόγια.
 
Γιατί αυτή η λατρεία του Τίποτα; Μα, θέλει και ρώτημα; Δεν είναι πιο άνετος ο προϊστάμενος και το κάθε αφεντικό, όταν έχει από κάτω του υποτακτικά ανθρωπάκια και μιλάνε και «σκέφτονται» σαν να είναι «η φωνή του αφεντικού» και δε ρωτάνε πολλά; Δεν είναι πιο εύκολο να εξυμνείς τη «δημιουργία»-φούσκα;
 
Όσοι μοιράζουν χουβαρντάδικα «τα καλά λόγια» προς όλους, εισπράττουν άφθονα «ευχαριστώ» και ζεστές χειραψίες. Και όσοι προτιμάνε συνεργάτες με δείκτη νοημοσύνης που βολεύει, την περνάνε ζάχαρη. Αντίθετα, όσοι θέλουν δίπλα τους ανθρώπους με μυαλό, αυτοί θα αποτελούν την εξαίρεση.
 
Το Τίποτα είναι άνετο, ανέξοδο και αφήνει υψηλές «αποδόσεις».
Άσχημα είναι να είμαστε μια κοινωνία του; Μεγάλη η χάρη του! (Σ)
 
* Από το ανεξάντλητο αρχείο του Σακελλάρη, ένα αδημοσίευτο κείμενο του 2005. Πάντα τολμηρός, αιχμηρός σε όσα ήθελε να πει, χωρίς περιστροφές και αναμφίβολα διαχρονικός και επίκαιρος .(Α.Τ.)
Τελευταία τροποποίηση στις
Αγγελική Τρικοίλη

Αγγελική Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καθημερινή Κοσμοσυρροή Στον Πανορμίτη Της Σύμης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Ημερολόγιο Blog

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Argo Kalymnos