The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ Κύριο

Αγγελική Σ. Τρικοίλη

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

«Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο»

Με ανοιχτούς ορίζοντες για τη ζωή μας στο Νότιο Αιγαίο.

Με διάθεση για ουσιαστική αλλαγή στις νοοτροπίες και τις ιδιοκτησιακές αντιλήψεις αναφορικά με την νομή της εξουσίας και την άσκησή της .

Με νέο ήθος και ύφος στην αντιμετώπιση των ζητημάτων των νησιών μας, που αγγίζουν όλους και αφορούν άμεσα τη ζωή μας, με ανιδιοτελή προσφορά, χωρίς προσωπικά κίνητρα, κέρδη και ανταλλαγές εξυπηρετήσεων .

Με ανοιχτούς ορίζοντες, με τις γυναίκες και τους νέους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή, πέρα από προσχηματικές επικλήσεις, με ενεργό συμμετοχή στα κοινά, με διεκδίκηση και συν-διαμόρφωση ενός μέλλοντος, που μας αφορά όλους και άρα πρέπει να μας συμπεριλαμβάνει όλους.

Με ανοιχτούς ορίζοντες και ανοιχτές προοπτικές για τη διαμόρφωση πολιτικών, που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες των νησιών μας. Που σέβονται την ανθρώπινη ζωή, διαφυλάσσουν τη διαφορετικότητα, ενθαρρύνουν την ποικιλομορφία και προστατεύουν το περιβάλλον μέσα από τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξή του.

Με ανοιχτούς ορίζοντες και με επίκεντρο την ενίσχυση, επέκταση και εφαρμογή των πολιτικών νησιωτικότητας.

  •  Με έμφαση στην αποκατάσταση και ανάπτυξη του πρωτοπόρου μέτρου του μεταφορικού ισοδύναμου, με αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως είναι οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, η πολιτική προστασία, η υγεία, η δημόσια διοίκηση.
  •  Τα νησιά μας δεν είναι καρτ ποστάλ και τουριστικοί προορισμοί για το καλοκαίρι. Είναι ζωντανές κοινωνίες με δυσκολίες και ανάγκες, που πρέπει να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά. Με την δίκαιη απαίτηση για ίση και ισότιμη μεταχείριση από την Περιφέρεια και το κεντρικό κράτος στη διαμόρφωση και εφαρμογή πολιτικών ουσιαστικής ενίσχυσης της νησιωτικής Ελλάδας.

Με ανοιχτούς ορίζοντες, ώστε τα νησιά μας να βγουν από το τέλμα της απομόνωσης και της υπο-ανάπτυξης και να «τρέξουν» με σύγχρονους ρυθμούς, αξιοποιώντας τις υπάρχουσες χρηματοδοτικές ευκαιρίες και ανταποκρινόμενα στις προκλήσεις των καιρών για πράσινη και ισόρροπη ανάπτυξη .

Με ανοιχτούς Ορίζοντες και με αυτές τις σκέψεις και θέσεις συμμετέχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Χρύσας Καραγιάννη «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο», για μια δυναμική πορεία ανοιχτών οριζόντων στην ανάπτυξη των νησιών μας.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos