The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Κύριο

Από την Αγγελική Σ. Τρικοίλη

Tρίτη 20/6/2023 και ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου Καλυμνίων παρουσιάζει την γιορτή λήξης του σχολικού έτους, με τη συμμετοχή των νηπίων όλων των τμημάτων Χώρας και Πόθιας.

Τη γιορτή άνοιξε η αντιδήμαρχος πολιτισμού κα Ρένα Μαγκάκη με ευχές προς τους παρευρισκόμενους για καλό καλοκαίρι και ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους παιδαγωγούς και το σύνολο του προσωπικού για την ακούραστη δουλειά του, καθ΄όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Οι παιδαγωγοί των τμημάτων Πόθιας και Χώρας, Λάππα Ευδοκία, Λάππα Μαρία και Τρικοίλη Καλλιόπη καθοδήγησαν και ενίσχυσαν ψυχολογικά τους μικρούς μαθητές, για να ανταποκριθούν στο ύψος της περίστασης και εκείνοι με τη σειρά τους έβαλαν τα δυνατά τους, για να ερμηνεύσουν τα ευχάριστα τραγούδια και να εκτελέσουν τις χορογραφίες.

Οι γονείς απόλαυσαν με τη ψυχή τους τους μικρούς απόφοιτους και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις με τις χαριτωμένες επιδόσεις τους.

Από τις κερκίδες παρακολούθησαν τη γιορτή ο Δήμαρχος κος Δ. Διακομιχάλης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από όλες -σχεδόν- τις παρατάξεις.

Η ΑτΚ συγχαίρει το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό του Παιδικού Σταθμού για την υπομονή, το κουράγιο και το αίσιο αποτέλεσμα, όχι μόνο της γιορτής λήξης αλλά και ολόκληρης της σχολικής χρονιάς.

*Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα από την καλοκαιρινή γιορτή στη σελίδα μας στο FB. Η ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

Τελευταία τροποποίηση στις
Αγγελική Τρικοίλη

Αγγελική Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ; Με βάση το πρωτόκολλο… »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Ημερολόγιο Blog

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Argo Kalymnos