Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δημήτρης Γάκης: Έως εδώ κύριε Πλεύρη! Αν η Λέρος θρηνήσει θύματα από την έλλειψη αναισθησιολόγου, υπεύθυνος θα είστε εσείς. Κύριο

 Αποδέκτης της κραυγής αγωνίας των κατοίκων της Λέρου από την έλλειψη αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο του νησιού, έγινε σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Γάκης που βρίσκεται από το πρωί στο νησί.

Χθες κινδύνευσε μια έγκυος γυναίκα που πήγε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε αναισθησιολόγος! Μετά από πολλή προσπάθεια η εγκυμονούσα μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ, στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, στο νοσοκομείο της Καλύμνου.

 

Στάθηκε τυχερή γιατί υπήρχε σε εξέλιξη άλλη αεροδιακομιδήστην οποία προστέθηκε και αυτή προκειμένου να σωθεί η ίδια αλλάκαι τομωρό.Σε διαφορετική περίπτωσημπορεί ο Υπουργός Υγείας να σκεφθεί τι θα είχε συμβείΕδώ και ημέρες ο δήμαρχος Λέρου ΜιχάληΚόλλιας έχει αποστείλει επιστολή προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας με την οποία την καθιστά υπεύθυνηγια την έλλειψηαναισθησιολόγου που μπορεί να κοστίσει σε ανθρώπινες ζωές.  

Προφανώςοκ.Πλεύρηςέχει άλλες προτεραιότητες από τονα δώσει λύση στο καυτό πρόβλημα. 

Τον καθιστούμε υπεύθυνο αν η Λέρος θρηνήσει θύματα από την έλλειψηαναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο.

Έως εδώ τα παιχνίδια με το ΕΣΥ στα νησιάμας κύριε Πλεύρη. Πρέπει «εδώκαι τώρα» να δώσετε λύση!Διαφορετικά θα είστε υπόλογος στους νησιώτες μας!

Ρόδος 3-4-2023

Γραφειο τύπου 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version