Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιθριδάτης Κύριο

Τον γνωστό ράπερ Μιθριδάτη καλωσόρισε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Ο Μιθριδάτης θα είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

«Παρουσιάζοντάς» τον στα κοινωνικά δίκτυα, ο Αλ. Τσίπρας θύμισε τον στίχο «Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα / δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα».

Ο Μιθριδάτης είναι γνωστός για τον πολιτικό στίχο που γράφει κατά καιρούς. Θυμίζουμε το 12λεπτο τραγούδι του «Για να μην τα χρωστάω» (Μάιος του 2021) που είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Το τραγούδι αυτό αναφερόταν στα δύο χρόνια διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία.

Ενδεικτική η αρχή του τραγουδιού: «Κυβέρνηση με σήμα το κουταλοπίρουνο / κι έναν φλώρο έχεις ξαφνικά για τύραννο / μια πρωθυπουργάντζα που έχει στην καβάντζα / κάθε ορντινάντζα δευτεράντζα για μπροστάντζα...».

https://youtu.be/ERE8BOYFY8I

Τελευταία τροποποίηση στις
Αγγελική Τρικοίλη

Αγγελική Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version