Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Κύριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιμορφωτικό σεμινάριο με αντικείμενο τα πράσινα επαγγέλματα στον νησιωτικό χώρο διοργανώνεται από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ) το διάστημα 24-28 Απριλίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου YENESIS. Το έργο στοχεύει στην ενίσχυση της εργασίας των νέων νησιωτών σε τομείς όπως η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, η κυκλική οικονομία, η βιώσιμη διαχείριση υδατικών πόρων και τα βιώσιμα συστήματα τροφίμων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 24-30 ετών, που κατοικούν μόνιμα σε νησί, έχουν εκπαιδευτικό υπόβαθρο σχετικό με τις θετικές επιστήμες και είτε βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας είτε απασχολούνται σε επαγγέλματα άσχετα με τις σπουδές τους. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ καλύπτονται τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και ημιδιατροφής.

Διορία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο σεμινάριο είναι η Δευτέρα 10 Απριλίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι/εςκαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την υπόδειξη: Επιμορφωτικό σεμινάριο YENESIS.

Με εκτίμηση

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις
Αγγελική Τρικοίλη
Argo Kalymnos