Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκτός Λογικής οι Καθυστερήσεις στην καταβολή των οφειλόµενων ποσών στους νησιώτες από το Μεταφορικό Ισοδύναμο Κύριο

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

11/3/2023

 

ΕΚΤΟΣΛΟΓΙΚΗΣ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

                 στην καταβολή των οφειλόµενων ποσών στους νησιώτες από το ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟ∆ΥΝΑΜΟ

Παρά τη θλίψη και το βαρύ πένθος από την τραγωδία των Τεµπών,για την οποία αποκλειστικοί υπεύθυνοι είναι ο κύριος Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του, Ας µας συγχωρήσει,ο κ.Πρωθυπουργός, που του υπενθυµίζουµε την υποχρέωσή του να καταβάλει στους νησιώτες τα εκ του νόµου οφειλόµενα από το ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟ∆ΥΝΑΜΟ.

Μπορεί τα ποσά αυτά να είναι αµελητέα για τον ίδιο και τους πέριξ αυτού,αλλά είναι σηµαντικά για πολλούς νησιώτες που αναγκάζονται να ταξιδεύουν συχνά για τις ανθρώπινες ανάγκες τους, που µάλιστα έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της ασκούµενης νεοφιλελεύθερης πολιτικής του.

Ας µην περιµένει λοιπόν να αποφασίσει πρώτα την ηµεροµηνία των εκλογών και µετά να ασχοληθεί µε το Μεταφορικό Ισοδύναµο, µια και δεν πρόκειται για άλλο ένα pass της Κυβέρνησής του αλλά για ένα εµβληµατικό µέτρο της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πο υαγκαλιάστηκε από τους νησιώτες.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version