Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χρύσα Καραγιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κυβέρνησε με το πιστόλι στον κρόταφο. Παρόλα αυτά κατάφερε να κρατήσει την χώρα όρθια. Κύριο

Χρύσα Καραγιάννη

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδος , 22/02/2023

Συνέντευξη παραχώρησε η Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρύσα Καραγιάννη στον SKYΡόδου και στον δημοσιογράφο Τόνι Μαρτίνη. https://youtu.be/C25QWYzEHW0

Στην ερώτηση αν θα τα αφήσει όλα προκειμένου να ασχοληθεί με την πολιτική υποστήριξε: «Δεν θα τα αφήσω όλα προκειμένου να ασχοληθώ με την Πολιτική. Δεν θα πάψω παράλληλα να είμαι μια διαιτολόγος η οποία πασχίζει για την υγεία και την ψυχική υγεία των ανθρώπων του τόπου μου. Η γνώση που έχω αποκομίσει έχει απόλυτη σχέση με όλα όσα θα διεκδικήσω στον χώρο της Υγείας.» Δυστυχώς η υγεία στα νησιά δεν έχει στηριχθεί επαρκώς, έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε.

Το σημαντικό για μια Κυβέρνηση σημείωσε η Χρύσα Καραγιάννη είναι η πρόθεση που επιδεικνύει μια Κυβέρνηση για να στηρίξει κάτι. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει κατηγορηθεί ότι στην διάρκεια της διακυβέρνησής του δεν κατάφερε να αλλάξει όλα όσα ήταν απαραίτητο να αλλάξουν. Ξεχνάμε όμως όλοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε 4,5 χρόνια με το πιστόλι στον κρόταφο εξαιτίας της στενής δημοσιονομικής πολιτικής που μας είχε επιβληθεί. Παρόλα αυτά καταφέραμε και σταθήκαμε όρθιοι.

Υποχρεωθήκαμε σε κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και λοιδορηθήκαμε γι’ αυτή την δέσμευση την οποία ουσιαστικά κληρονομήσαμε. Η Κυβέρνηση της ΝΔ χωρίς την δημοσιονομική εποπτεία και έχοντας ελεύθερα τα χέρια της γιατί δεν τους επανέφερε; Η Χρύσα Καραγιάννη σημείωσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ πρέπει να ξανακυβερνήσει όχι γιατί αγαπάμε την καρέκλα, όπως είπε, αλλά επειδή έχουμε διαφορετική πρόθεση, νοοτροπία και ιδεολογία όσον αφορά την στήριξη της κοινωνίας.

Όσον αφορά τον πολύπαθο χώρο της Υγείας η Χρύσα Καραγιάννη υποστήριξε:« Δυστυχώς η Υγεία των νησιών νοσεί και δεν έχει στηριχθεί ακόμα επαρκώς.» Στόχος μας είναι η στήριξη του τομέα αυτού με πολιτικές ενίσχυσης όπως η ουσιαστική παροχή κινήτρων στους επαγγελματίες του χώρου προκειμένου να στελεχωθούν τα νησιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Η Παιδεία και ο χώρος του Πολιτισμού είναι πυλώνες ανάπτυξης τόνισε η Χρύσα Καραγιάννη. Από την μία η παιδεία αποτελεί το εργαλείο αυτό που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της χώρας και θα σηματοδοτήσει ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Ο Πολιτισμός είναι το μέσο από το οποίο έχουμε αντλήσει ως έθνος όλη μας την αίγλη. Ένας λαός πρέπει να στηρίζεται και μέσω του Πολιτισμού.

Τέλος η Χρύσα Καραγιάννη σημείωσε πως είναι υποχρέωσή μας απέναντι στον Νεκτάριο Σαντορινιό, τον πολύτιμο σύντροφό μας, η συνέχιση των στοχευμένων πολιτικών για τα νησιά που ο ίδιος διεκδίκησε και εφάρμοσε ώστε τίποτα από αυτά για τα οποία αγωνίστηκε να μην πάει χαμένο.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version