Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμαρχος Καλύμνου για την απώλεια του Βουλευτή Δωδ/σου Νεκτ. Σαντορινιού Κύριο

Από το Γραφείο Δημάρχου της Καλύμνου εκδόθηκε το ακόλουθο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συμπατριώτη μας Βουλευτή Δωδεκανήσου Νεκτάριου Σαντορινιού, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Αναπ. Υπουργού Ναυτιλίας.

Ως Χημικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π. απέκτησε πολύχρονη εργασιακή εμπειρία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, κυρίως στις περιβαλλοντικές μελέτες και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενώ από το 2000 Εργάστηκε στο Γραφείο Προγραμματισμού του Δήμου Ρόδου.

Ο Νεκτ. Σαντορινιός εξελέγη Βουλευτής Δωδεκανήσου το 2015, και το 2016 ανέλαβε υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Στις 29 Αυγούστου 2018 ορίστηκε αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θέση από την οποία προσέφερε τα μέγιστα στην ίδρυση της ΑΕΝ Πλοιάρχων στο νησί της Καλύμνου.

Η τόσο πρόωρη απώλειά του στερεί τη Δωδεκάνησο, από έναν ακούραστο εργάτη της πολιτικής και ένα πολύτιμο σύμμαχο για το νησί της Καλύμνου και την αναπτυξιακή του πορεία.

Ο Δήμαρχος της Καλύμνου Δημ. Διακομιχάλης εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version