The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έφυγε από τη ζωή ο Νεκτάριος Σαντορινιός, βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κύριο

 Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες εβδομάδες, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός έδωσε σκληρή αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Γεννήθηκε το 1972 στη Ρόδο και κατάγονταν από τη Σύμη. Ήταν παντρεμένος με τη Ματίνα Χατζημάρκου και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Ε.Μ.Π. και απέκτησε πολύχρονη εργασιακή εμπειρία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, κυρίως στις περιβαλλοντικές μελέτες και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Από το 2000 Εργάστηκε στο Γραφείο Προγραμματισμού του Δήμου Ρόδου.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Δωδεκανήσου και ήταν  μέλος της αντιπροσωπείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας της ΕΜΔΥΔΑΣ.

Ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 έως το 2013 και επανεξελέγη στο Συνέδριο του 2016.

Εξελέγη βουλευτής Δωδεκανήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015 και 2019. Στις 5 Νοεμβρίου του 2016 ανέλαβε υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

To 2018 ορίστηκε αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θέση που διατήρησε έως τις 9 Ιουλίου 2019. Στις εκλογές του 2019 επανεξελέγη βουλευτής.

 Το νησί της Καλύμνου οφείλει πολλά στον Νεκτάριο Σαντορινιό,  καθώς από τη θέση του Αναπ. Υπουργού Ναυτιλίας επί Κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, ήταν αυτός που πρωτοστάτησε με την ειλικρινή αφοσίωση και τις άοκνες προσπάθειεές του στην ίδρυση της ΑΕΝ Πλοιάρχων, ένα χρόνιο αίτημα της Καλύμνου με την μεγάλη και μακραίωνη παράδοση στη ναυτοσύνη.

Σε όλη του την πολιτική διαδρομή συνέδεσε τη δράση του με ουσιαστικές  νησιωτικές πολιτικές, που εφαρμόστηκαν από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως με το Μεταφορικό Ισοδύναμο, που φιλοδοξούσε να μειώσει τις κάθε είδους "αποστάσεις" των νησιών από τα Κέντρα, εξισορροπώντας τις ανισότητες στο κόστος των μετακινήσεων και στη μεταφορά αγαθών και καυσίμων .

Η Δωδεκάνησος είναι πλέον πιο φτωχή χωρίς την παρουσία του Νεκτάριου Σαντορινιού στην πολιτική ζωή και την αστείρευτη διάθεσή του για προσφορά.

Η ΑΡΓΩ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ  εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια της στη σύζυγο,τα παιδιά και τους οικείους του. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos